Συνέλαβαν τον Κούγια, απίστευτες δηλώσεις!

Για αντίσταση κατά της αρχής, συνελήφθη, μετά το τέλος του αγώνα Παναχαϊκή – ΑΕΚ ο Αλέξης Κούγια. Ο ιδιοκτήτης της Παναχαϊκής είχε έντονο επεισόδιο με αστυνομικό και σύμφωνα με πληροφορίες μετά το ματς οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Κορίνθου.

Πριν από αυτά πάντως έκανε δηλώσεις στις οποίες καταφέρθηκε εναντίον του Μελισσανίδη: «Η ΑΕΚ δεν αξίζει να έχει το περιβάλλον που έχει τώρα. Έχει αρχές, αξίες, ήμουν πρόεδρος σε δύσκολους καιρούς. Δεν έχει άλλους οπαδούς η Ελλάδα σαν της ΑΕΚ, έχουν σεβασμό, αρχές και αξίες.

Η ΑΕΚ είναι στα χέρια πλουσίων τώρα, αλλά καλά θα κάνουν να ετοιμάζονται δυστυχώς για επανάληψη ίδιου έργου. Ήρθε ο μπράβος του Μελισσανίδη και ξεκίνησε την επίθεση σε μένα και στον δήμαρχο Κορίνθου. Στα χέρια μου καμία ομάδα δεν υποβιβάστηκε, δεν την άφησα να καταρρεύσει για την πάρω τσάμπα και δεν την πούλησα για να βγάλω λεφτά. Δεν λυγίζω ούτε στον Ολυμπιακό, ούτε στη νέα παράγκα.

O ένας αστυνομικός ήταν δίπλα σε συνταξιούχο αστυνομικό που ήταν δίπλα σε μπράβο της ΑΕΚ. Με έβριζε συνέχεια και την οικογένεια μου. Ένας αστυνομικός με λήστεψε, μου πήρε και το ρολόι…».