Οι Δανοί επιμένουν : ΠΑΟΚ με Λάουντρουπ

Ο Φρανκ Άρσενελ βρίσκεται στην Δανία (όπως γράφει μια από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της χώρας), αναμένεται αύριο ή μεθαύριο στη Θεσσαλονίκη για να πιάσει δουλειά, το μείζον αυτές τις μέρες φαίνεται πως είναι ο προπονητής, και στην πατρίδα του εξυφαίνονται σενάρια, που θέλουν τον νέο αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ να έχει μιλήσει με τον Μίκαελ Λάουντρουπ.

Όπως γράφει η ekstrabladet, Άρνεσεν και Λάουντρουπ είναι αυτές τις μέρες στη Δανία και δεν αποκλείεται να τα έχουν πει.

Όπως σημειώνει η συγκεκριμένη εφημερίδα, οι δυο τους ήταν συμπαίκτες στην Εθνική, έχει διατηρήσει καλές σχέσεις και ο Λάουντρουπ είναι ο προπονητής που θέλει ο Άρνεσεν.

Ο μάνατζερ του Λάουντρουπ λέει δεξιά – αριστερά ότι ο Δανός προπονητής δεν έχει πρόταση από την Ελλάδα και δεν έχει αποφασίσει ακόμη τι θα κάνει, γεγονός είναι ωστόσο ότι μέχρι και τον επόμενο μήνα, τρέχει το συμβόλαιό του με την Λεκβίγια από το Κατάρ, με την οποία κατέκτησε το ντάμπλ φέτος.

Το συμβόλαιο ισχύει και τον Ιούλιο, τον Αύγουστο η Λεκβίγια παίζει στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας, αλλά θεωρείται πολύ δύσκολο να είναι τότε ο Λάουντρουπ στον πάγκο της.

Σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα, η Λάουντρουπ παίρνει στο Κατάρ 3.500.000 ευρώ(!) για ετήσιο συμβόλαιο, και ο ΠΑΟΚ μπορεί να τον δελεάσει με μια καλή οικονομικά πρόταση, “παρά την κρίση που μαστίζει την Ελλάδα”, όπως σημειώνει η ekstrabladet.

Άρνεσεν και Λάουντρουπ έχουν… Τούρκους μάνατζερ κι αυτό ίσως διευκολύνει περισσότερο ενδεχόμενη συνεργασία τους.