«Περισσότερο πάθος στο παρκέ»

Ως μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, που βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, χαρακτήρισε ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ τον Ολυμπιακό, ενόψει του τρίτου παιχνιδιού της σειράς στο κεκλεισμένων των θυρών «Nick Galis Hall».

Ο Βούλγαρος φόργουορντ τόνισε πως οι «κίτρινοι» δεν είναι ευχαριστημένοι από τη μεγάλη διαφορά στα δύο πρώτα ματς, ενώ ελπίζει η ομάδα του να δείξει περισσότερη ενέργεια και πάθος.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ στο blog που έχει στον ΕΣΑΚΕ:

«Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλους

Δεν πάει καιρός από τότε που τα είπαμε, πριν από τους αγώνες με τον Ολυμπιακό στην Αθήνα. Τα αποτελέσματα σίγουρα δε μας βρίσκουν ευχαριστημένους. Είμαστε ρεαλιστές, αλλά η διαφορά στους δύο αγώνες ήταν πολύ μεγάλη.

Παίζουμε με μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, η οποία μάλιστα βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Μέσα σε λίγες μέρες, δεν μπορούμε να αλλάξουμε πολλά. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βγάλουμε περισσότερη ενέργεια και περισσότερο πάθος στο παρκέ. Να είμαστε πιο πιεστικοί στην άμυνα και να έχουμε σωστές αποφάσεις στην επίθεση. Έχουμε αρκετές απουσίες, αλλά δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε.

Το ότι δε θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, κάνει ακόμα πιο δύσκολη την αποστολή μας, αλλά θα δώσουμε το 100% για να πετύχουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στον τρίτο αγώνα της σειράς.

Χαιρετισμούς σε όλους

Αλέξανδρος».