Εν αναμονή του Μποτσιβάλη

Σε αναμονή της άφιξης του Παναγιώτη Μποτσιβάλη στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να δρομολογηθούν οι εξελίξεις τόσο στο θέμα προπονητή όσο και στα υπόλοιπα ζητήματα που απασχολούν την ομάδα, βρίσκονται οι άνθρωποι του Απόλλωνα.

Ο ισχυρός άνδρας των «κοκκινόμαυρων» καθυστέρησε την έλευσή του στην Θεσσαλονίκη λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του δικηγόρου του, ωστόσο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρίσκεται στην πόλη εντός της εβδομάδας (το πιθανότερο μέχρι αύριο), αφού τα ζητήματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα είναι πολλά. Αρχικά, πρέπει να υπογραφεί το σχετικό συμφωνητικό με τον Ερασιτέχνη για την ανάληψη των ηνίων του ποδοσφαιρικού τμήματος και εν συνεχεία να πάρει σειρά το αγωνιστικό κομμάτι. Βασική προτεραιότητα, ως γνωστόν, αποτελεί το θέμα προπονητή, το οποίο χειρίζεται ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης με τους στενούς του συνεργάτες έχοντας ξεκινήσει επαφές με υποψήφιους τεχνικούς, χωρίς να έχουν καταλήξει ακόμη στον «εκλεκτό».

Από εκεί και πέρα στην ατζέντα Μποτσιβάλη είναι και η βελτίωση των γηπεδικών εγκαταστάσεων, θέμα το οποίο θα συζητηθεί εκτενώς με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη.