By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Έβγαλε 20άδα με… αμφιβολίες
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΠΑΟΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έβγαλε 20άδα με… αμφιβολίες

Τhessports
Last updated: 02/06/2015 21:16
Τhessports
Share
SHARE

Με πολλά προβλήματα ολοκληρώθηκε ακόμη μία προπόνηση για τον ΠΑΟΚ, παραμονές του εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο. Αθανασιάδης και Μακ αποτελούν ερωτηματικά, αν και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Οι δύο ποδοσφαιριστές αισθάνονται ενοχλήσεις και η συμμετοχή τους ή όχι θα κριθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Δύο μέρες περιθώριο για την όποια σωματική και ψυχολογική ξεκούραση κι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται μπροστά στον προτελευταίο τελικό της σεζόν απέναντι στον Ατρόμητο όπου ζητούμενο δεν είναι τίποτα λιγότερο από τη νίκη στην προσπάθεια της ομάδας να τερματίσει στη δεύτερη θέση των Play Offs.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης για ακόμα μια φορά έχει να αντιμετωπίσει πολλά και σημαντικά προβλήματα για την κατάρτιση της καλύτερης δυνατής 11άδας στο ματς της Τούμπας. Ο Στέφανος Αθανασιάδηςεξακολουθεί να πονάει στη μέση, ωστόσο προπονήθηκε και θα προσπαθήσει να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ στον επιθετικό τομέα.

Το ίδιο ισχύει και για τον Ρόμπερτ Μακ που οι ενοχλήσεις στη μέση περιορίζουν την κινητικότητά του. Τόσο ο Κλάους όσο και ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός είναι στη λίστα με τα ονόματα που απαρτίζουν την αποστολή της αναμέτρησης και το τεχνικό σε συνεργασία με το ιατρικό τιμ καταβάλλει προσπάθεια να είναι έτοιμοι ν΄αγωνιστούν.

Από εκεί και πέρα, οι Γιώργος Τζαβέλλας, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Κυριάκος Σαββίδης που τελείωσαν το ματς της Λεωφόρου με χτυπήματα, γυμνάστηκαν κανονικά και είναι… ετοιμοπόλεμοι, σε αντίθεση με τους Παναγιώτη Γλύκο, Δημήτρη Σαλπιγγίδη, Παναγιώτη Δεληγιαννίδη οι οποίοι είναι τραυματίες κι έμειναν εκτός μαζί με τον Σωτήρη Παπαγιαννόπουλο και τον Εγιάλ Γκολάσα, ο οποίος πήρε ειδική άδεια (μαζί με πρόγραμμα αποθεραπείας) ν’ αποχωρήσει για την πατρίδα του για προσωπικούς λόγους.

Οι 20 παίκτες που βρίσκονται στη διάθεση του Γιώργου Γεωργιάδη είναι οι: Ιτάνζ, Γιακουμής, Πούγγουρας, Τζαβέλλας, Βίτορ, Κόστα, Ρατς, Σκόνδρας, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Κάτσε, Κ. Σαββίδης, Μαντούρο, Τζιόλης, Πόζογλου, Μακ, Αθανασιάδης, Παπαδόπουλος, Περέιρα, Κουλούρης.

Σχετικά άρθρα

Τέλος από τον ΑΠΟΕΛ ο Γκαρσία
Ανανέωσε τον Νίκολιτς η ΑΕΚ
Συνεχίζουν στον ΠΑΟΚ Ομορούγι και Περσίδης
ΠΑΟΚ: «Πρώτη» για Μάτος – Βιεϊρίνια και σύσκεψη με Σαββίδη!
Προς την πλατφόρμα του Αλαφούζου ο Ηρακλής!
TAGGED:ΑποστολήΠΑΟΚ
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Επεισόδιο στον πάγκο του Ολυμπιακού!
Next Article Φέρνει εσπευσμένα Σπανούλη και ίσως Πέτγουεϊ

Τελευταία νέα

H Ρέαλ ζητάει να… αφαιρεθούν οι τίτλοι της Μπαρτσελόνα!
ΔΙΕΘΝΗ
8 June, 2026
«Καμπάνες» για Γιαννακόπουλο και Λεπενιώτη – Δεν τιμωρήθηκε ο Μπαρτζώκας
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
8 June, 2026
H απάντηση της ΕΡΤ στον Ολυμπιακό
MEDIA ΜΠΑΣΚΕΤ
8 June, 2026
Ανακοίνωσε Χάτζινς ο ΠΑΟΚ
ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
8 June, 2026
Follow US