“Λαοπλάνε και προπαγανδιστή!”

Χείμαρρος ο Super 3 στην εκπομπή που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα στον Arena FM. Πρώτος στόχος δεν θα μπορούσε να είναι άλλος άλλος από τον Λάμπρο Σκόρδα αλλά και το δ.σ. της ΠΑΕ Άρης.

Συγκεκριμένα οι εκπρόσωποι του δυναμικού πυρήνα των οπαδών του Άρη, τόνισαν: “Δυναμιτίζετε το κλίμα χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος. Διαδίδετε ότι δεν υπάρχει Άρης! Είναι πολύ επικίνδυνα αυτά τα πράγματα. Είσαι πολύ μικρός για να ορίσεις ματς για όλη την ύπαρξή του λαοπλάνε και προπαγανδιστή! Να έρθει ο κοσμάκης στο γήπεδο κι αν δεν πάνε καλά τα πράγματα, να μην μπορέσει να συγκρατηθεί και αυτό να το χρησιμοποιήσει αυτός και να λέει ότι μπήκαν μέσα οι… αμόρφωτοι και όσα άλλα λέει… Και ποιος τα λέει αυτά; Αυτός που έκανε 9 εκατ. ευρώ χρέη, λες και είναι φιστίκια!” και συνέχισαν αναφερόμενοι στην αντίδραση που θα πρέπει να έχει ο κόσμος: “να μην του δώσουμε την δυνατότητα σαν άλλος Νέρωνας από τα επίσημα να βλέπει τον Αρη να καίγεται”

Για το δ.σ. της ΠΑΕ Άρης τα σχόλια ήταν εξίσου καυστικά: “Τι μπήκαν να κάνουν αυτός και οι Αριστοτελίδης, Τσιόκνης, Βασβάνης, Κώνστας και Γιώτας; Δώσατε μήπως χρήματα στους παίκτες; Αν έχετε έστω και λίγη τσίπα και ευθιξία, δεν μπορεί να μην σας ενοχλούν αυτά που γίνονται στην ομάδα. Τι συμφέροντα έχετε; Πρέπει να παραιτηθείτε και να αφήσετε την ομάδα στην ησυχία της. Εξαφανιστείτε! Αφήστε τον Άρη να κοιτάξει την επόμενη μέρα ενωμένος.”.

Στη συνέχεια απηύθυναν κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας, αλλά και στους βετεράνους λέγοντας χαρακτηριστικά: “Κάνουμε κάλεσμα στους βετεράνους του Άρη γιατί σε περίοδο διαχειριστών θα πρέπει να έχουν λόγο. Κάνουμε κάλεσμα σε όλους τους εξωδιοικητικούς παράγοντες να ξέρουν ότι υπάρχει επόμενη μέρα. Δεν θα μπορεί μια ομάδα με 1,5 εκατ. αρρωστάκια να μην έχει επόμενη μέρα. Αυτό το πράγμα δεν είναι Άρης, να το ξέρετε όλοι όσοι είστε δίπλα του! Ο Άρης θα πρέπει να είχε σωθεί προ καιρού. Είναι ντροπή να είναι έξω οι βετεράνοι!”

Η εκπομπή έκλεισε με ένα παλαιότερο ηχητικό απόσπασμα συνέντευξης του Λάμπρου Σκόρδα, ο οποίος έλεγε: “μόνο στον Αρη λένε ότι τις μεταγραφές τις κάνει κάποιος άλλος, δηλαδή ο Κόντης κι όχι η διοίκηση. Τις μεταγραφές εγώ τις υπογράφω…”