Ετοιμάζεται επετειακή φανέλα

Οπως ανακοινώθηκε από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, την ερχόμενη Τρίτη θα γίνει η επίσημη παρουσίαση της φανέλας με την οποία θα αγωνιστεί ο Δικέφαλος στον αγώνα με την Κηφισιά το Σάββατο (22/3). Η συγκεκριμένη φανέλα θα είναι επετειακή, αφού την Κυριακή συμπληρώνονται 20 χρόνια από την κατάκτηση του Κυπέλλου Κόρατς. Μάλιστα θα προσκληθούν και όλα τα μέλη της τότε ιστορικής ομάδας. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

“Την Κυριακή (16/3) συμπληρώνονται τα 20 χρόνια από την κατάκτηση του Κυπέλλου Korac και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε να τιμήσει την συγκεκριμένη επέτειο με διάφορους τρόπους. Η τωρινή ομάδα πρόκειται να αγωνιστεί με ειδική επετειακή φανέλα-ρετρό, παρόμοια με αυτήν του δεύτερου τελικού του Κυπέλλου Korac, που έγινε στις 16 Μαρτίου 1994 στην Τεργέστη.

Την προσεχή Τρίτη (18/3) θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση της φανέλας, με την οποία θα αγωνιστεί η ομάδα του ΠΑΟΚ για ένα και μοναδικό παιχνίδι, στον αγώνα με την Νέα Κηφισιά, το Σάββατο 22 Μαρτίου 2014. Σε αυτό το παιχνίδι θα προσκληθούν και όλα τα μέλη εκείνης της ομάδας του ΠΑΟΚ που κατέκτησε το Κύπελλο Korac.

Αυτή ήταν μία από τις αποφάσεις που πάρθηκαν κατά τη διάρκεια της αποψινής συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Αποφασίστηκε επίσης να γίνει πρόσκληση για Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για τις 7 Απριλίου 2014”.