Κατασχέθηκε το λεωφορείο του Πανιωνίου

Απίστευτο! Ο ιστορικός Πανιώνιος είχε που είχε τόσα πολλά οικονομικά προβλήματα, έμεινε και χωρίς λεωφορείο! Το κατάσχεσε η τράπεζα!  Το λεωφορείο της ομάδας είχε αποκτηθεί επί προεδρίας Τσακίρη, αλλά με δεδομένα τα οικονομικά προβλήματα δεν πληρώθηκαν οι τρεις τελευταίες δόσεις του δανείου, από την σημερινή διοίκηση του Πανιωνίου, με αποτέλεσμα η τράπεζα να κινήσει τις διαδικασίες κατάσχεσης και από σήμερα οι “κυανέρυθροι” να μην έχουν το δικό τους λεωφορείο.

Τον Αύγουστο του 2009 με χαρά η ΠΑΕ Πανιώνιος ανακοίνωνε την απόκτηση ιδιόκτητου λεωφορείου για την ποδοσφαιρική ομάδα:

“Το νέο επίσημο λεωφορείο του Πανιωνίου τέθηκε από σήμερα στη διάθεση της ποδοσφαιρικής ομάδας. Το νέο υπεροπολυτελέστατο πούλμαν διαθέτει όλες τις σύγχρονες παροχές που χρειάζεται η αποστολή του Πανιωνίου. Εκτός από το «κυανέρυθρο» εξωτερικό design, στο οποίο έχει δοθεί έμφαση στα 120 χρόνια που φέτος κλείνει ο Πανιώνιος,  διαθέτει ειδικά διαμορφωμένο χώρο για το τεχνικό επιτελείο (τραπέζια, μόνιτορς κλπ.) χώρους για τους ποδοσφαιριστές όπως οθόνες για προβολή βίντεο, ψυγεία, τουαλέτα, ενώ έχει διαμορφωθεί χώρος για παροχή ιατρικής παροχής – φυσικοθεραπείας κλπ.”.

Περασμένα μεγαλεία…

Μικρό το κακό, θα πείτε, μπροστά στα τόσα προβλήματα, αλλά είναι ενδεικτικό της κατάστασης, όχι μόνον στον Πανιώνιο, αλλά στις περισσότερες ελληνικές ομάδες. Και μη χειρότερα…