Έκλεισε ένα σάιτ για τον… Πηρούνια!

Οι παρενέργειες της αποκάλυψης για την επαφή του Ηρακλή με τον Νίκο Πηρούνια και την πρόθεση της διοίκησης να τον επιστρατεύσει ως εκπρόσωπο της ομάδας στη Λίγκα, έφτασαν και στα ΜΜΕ και προκάλεσαν το σβήσιμο του διακόπτη σε μία ενημερωτική ιστοσελίδα.

Ο διαχειριστής της ιστοσελίδας iraklis1908, Μάκης Ιωαννίδης (ο πιο παλιός ενεργός ρεπόρτερ των κυανολεύκων), που ενημερώνει τα τελευταία χρόνια για τις δραστηριότητες όλων των τμημάτων του Ηρακλή, αποφάσισε να την θέση εκτός λειτουργίας, μετά τα όσα άκουσε για την αποκάλυψη της είδησης για τον Πηρούνια.

Ο πρόεδρος του Ηρακλή, Σπύρος Παπαθανασάκης, διέψευσε την πληροφορία πως είχε σκοπό να βάλει τον Πηρούνια στο διοικητικό συμβούλιο, αλλά επιβεβαίωσε ότι συζητά με τον Πηρούνια (ο οποίος εθεάθη τελευταία στο Καυτανζόγλειο), χωρίς όμως να διευκρινήσει, τι συζητά με έναν άνθρωπο, ο οποίος ανήκει στον ευρύτερο κύκλο Μαρινάκη και εκλέχτηκε με την παράταξή του δημοτικός σύμβουλος Πειραιά και έχει προκαλέσει αρνητικά δημοσιεύματα, από την εποχή που ήταν μεγαλομέτοχος του Εθνικού Πειραιά.

(για να έχει κάποιος δικαίωμα ψήφου στην Λίγκα, πρέπει να είναι ή μέτοχος, ή πρόεδρος, ή αντιπρόεδρος της ΠΑΕ)

Αντί να αναρωτηθούν όλοι, τι μπορεί να συζητά ο πρόεδρος του Ηρακλή με τον συγκεκριμένο και ποιος, και για ποιο λόγο, τους έφερε σε επαφή, έπεσαν πάνω στον δημοσιογράφο, ο οποίος μετά την πίεση που δέχτηκε, για ένα θέμα, που ΔΕΝ διαψεύστηκε, έθεσε εκτός λειτουργίας το iraklis1908, το οποίο ξεχώριζε για την καλή δουλειά, που κάνει.

H σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής :

Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε στις δύσκολες μέρες, όταν κανένας δεν ασχολούνταν με τον Ηρακλή. Πήγε σε κάθε χωριό της Ελλάδος από την Κρανούλα, μέχρι την Κρήτη  και όταν δεν υπήρχε καμία ενημέρωση προσπαθούσε τουλάχιστον να μεταφέρει κάθε είδους πληροφορία. Ακόμα και η ΕΡΤ3  έπαιζε τις φάσεις και τα γκολ από τα δικά μας βίντεο.  Έτρεξε σε όλες τις κινητοποιήσεις και όλους τους αγώνες του κόσμου.

Χωρίς καμία στήριξη και υποστήριξη με προσωπική προσπάθεια τρέχαμε σαν τον Βεγγο για την ομάδα και την προσπάθεια που γίνονταν. Επειδή δεν έχουμε καμία εξάρτηση, επειδή χρήματα δεν βγάζουμε  αλλά μόνο έξοδα έχουμε , αλλά αυτό δεν είναι αιτία να πάρουμε οποιαδήποτε απόφαση. Επειδή  αλήθειες λέγαμε και αλήθειες λέμε. Επειδή ο Ηρακλής έχει πλέον πολλά μέσα ενημέρωσης. Επειδή εμείς είμαστε οι κακοί και οι ψεύτες. Επειδή εσείς  θυμηθήκατε τώρα τον Ηρακλή  και δεν πατούσατε στο γήπεδο  για τέσσερα χρόνια, τώρα βγάζετε γλώσσα . Επειδή η ομάδα πλέον είναι στην Σούπερ Λίγκ και ο καθένας έχει άποψη , και θεωρεί οτι πρόσφερε πολλά, επειδή κοιτάζοντας το δέντρο χάνεται πάντα το δάσος…. Επειδή ο καθένας θέλει να ακούει ότι του αρέσει στα αυτιά του και να διαβάζει ότι τον ευχαριστεί.

Σας ευχαριστουμε όλους  

Επειδή χωρίς  to iraklis1908.gr τα πράγματα θα είναι καλύτερα …

Από σήμερα  η ιστοσελίδα σταματάει την λειτουργία της.  

Χίλια χρόνια Ηρακλής