Ζυμώσεις στον Πανσερραϊκό

Χωρίς κάποιες ουσιαστικές εξελίξεις συνεχίζουν να κυλούν οι ημέρες στον Πανσερραϊκό, γεγονός που προκαλεί κάποια ανησυχία στις τάξεις των παικτών που περιμένουν, αλλά και των φιλάθλων, ωστόσο από την διοίκηση τονίζεται πως άμεσα θα υπάρξουν νεότερα προκειμένου να ξεκινήσει οργανωμένα η προετοιμασία της ομάδας σε όλα τα επίπεδα.

Για την ώρα η ενίσχυση της διοίκησης και η προσθήκη… συμπαικτών στο υπάρχον σχήμα είναι σε προτεραιτότητα. Οι επαφές είναι πολλές, η φημολογία περιλαμβάνει διάφορα ονόματα Σερραίων και όχι μόνο, χωρίς για την ώρα να υπάρχει κάτι που μπορεί να ειπωθεί και όλοι περιμένουν τις τελικές επαφές προκειμένου να ξεκαθαρίσει ποιοι θα έχουν θέση στο νέο Δ.Σ που θα σχηματιστεί στηρίζοντας οικονομικά την προσπάθεια, γιατί είναι ξεκάθαρο πως αυτό που έχει ανάγκη μία ΠΑΕ στην football league είναι τα χρήματα.

Πάντως πληροφορίες αναφέρουν πως από το διοικητικό σχήμα που ανέβασε την ομάδα από την Γ΄ Εθνική θα υπάρξουν και αποχωρήσεις, καθώς δεν θα συμμετΖέχουν όλοι ενεργά. Μπορεί να είναι εκεί, στο πλευρό φίλων και παραγόντων, αλλά όχι παίρνοντας μερίδιο των μετοχών.

Πηγή : serressport