Προπονητής… το Σαββατοκύριακο

Ούτε σήμερα αναμένονται ανακοινώσεις στο θέμα του προπονητή του ΠΑΟΚ, αν και οι επαφές και οι συζητήσεις συνεχίστηκαν και σήμερα. Το γιατί δεν υπάρχει… κατάληξη δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο σύμφωνα με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, το αργότερο μέσα στο Σαββατοκύριακο θα «κλείσει» το θέμα.

Από κει και πέρα, είναι πάρα πολύ πιθανό στις αρχές της επόμενης εβδομάδας να προγραμματιστεί συνέντευξη Τύπου του Φρανκ Άρνεσεν, η οποία δεν θα έχει απλά τον… ρόλο μιας παρουσίασης, αλλά ο Δανός αθλητικός διευθυντής θα εξηγήσει τη φιλοσοφία του, τις σκέψεις του και φυσικά για ποιους λόγους επέλεξε τον προπονητή, που μέχρι τότε θα έχει ανακοινωθεί.

Από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ τονίζουν πως ο νέος τεχνικός της ομάδας θα είναι επιλογή του Φρανκ Άρνεσεν, πάνω στην φιλοσοφία και το αθλητικό πρότζεκτ που θέλει να χτίσει. Επίσης, στην ονοματολογία δεν έχει καμία εμπλοκή ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος εννοείται πως ενημερώνεται, αλλά την ευθύνη της επιλογής των προσώπων την έχει ο αθλητικός διευθυντής.

Τέλος εκφράζεται μία αισιοδοξία ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη με την έναρξη της προετοιμασίας, δηλαδή με στελεχωμένο πλήρως το προπονητικό τιμ, πιθανόν και με κάποιες συμφωνίες με ποδοσφαιριστές. Ίδωμεν…