Μηδενίστηκαν οι γυναίκες του ΠΑΟΚ

Με μηδενισμό τιμωρήθηκε η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ και έχασε το πρωτάθλημα. Ο λόγος τιμωρίας είναι ότι στο παιχνίδι με τις Αμαζόνες χρησιμοποιήθηκε αντικανονικά η Αδαμάκη, η οποία λίγες μέρες πριν είχε δηλώσει ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: “Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την από 17-02-2014 ένσταση του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία ΑΣ ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ κατά του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία ΠΑΟΚ. Κατακυρώνει τον μεταξύ των ως άνω σωματείων ποδοσφαιρικό αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο Ανδριανής Δράμας την 16-02-2014 για το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας Γυναικών, στο ενιστάμενο σωματείο ΑΣ ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ με τέρματα τρία έναντι μηδενός (3-0). Επιβάλλει στο καθού η ένσταση σωματείο ΠΑΟΚ χρηματική ποινή πεντακοσίων (500) ευρώ”.

Έτσι, πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος, ο ΠΑΟΚ είναι στην 4η θέση με 26 βαθμούς, με τις Αμαζόνες Δράμας, που είναι στην 1η θέση, να έχουν 35 βαθμούς. Ο τίτλος χάθηκε πλέον για τον ΠΑΟΚ κι έτσι σταματά το σερί των οχτώ συνεχόμενων πρωταθλημάτων, που κατέκτησαν οι γυναίκες του Δικεφάλου.

Ο ΠΑΟΚ κατακτά το πρωτάθλημα απο τη σεζόν 2005-06, ενώ είχε κατακτήσει κι ένα ακόμη τη σεζόν 2001-02, έχοντας συνολικά εννιά, και είναι πρώτος στη σχετική λίστα, με δεύτερη τη Δόξα Πειραιά που έχει τέσσερα πρωταθλήματα.