“Περιμένουμε δύσκολο παιχνίδι”

Με δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ο Σούλης Μαρκόπουλος αναφέρθηκε στο επερχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΚΑΟΔ:

«Κάναμε καλή προετοιμασία για το παιχνίδι, χωρίς προβλήματα και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι για να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες αυτού του αγώνα. Ο ΚΑΟΔ είναι πολύ δυνατός στην έδρα του, έχει δείξει και εκτός έδρας όμως ότι μπορεί να πάρει αποτελέσματα και συνεπώς πρέπει να περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα.

Είναι πολύ δυνατοί στην front line, αλλά και στην περιφέρεια, κυνηγούν πολύ το επιθετικό ριμπάουντ, έχουν καλά ποσοστά από μακριά, τρέχουν καλά. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, να μην τους αφήσουμε να τρέξουν, ούτε και να έχουν άνεση στα σουτ τριών πόντων, όπως επίσης και να μην τους επιτρέψουμε να κάνουμε δεύτερες επιθέσεις από επιθετικά ριμπάουντ».

Από πλευράς παικτών μίλησε ο Mαρκ Πέιν ο οποίος συμπλήρωσε: «Νομίζω ότι η διακοπή που υπήρχε στο πρωτάθλημα λόγω του All Star Game θα μας βοηθήσει. Το ίδιο είχε συμβεί και με την προηγούμενη διακοπή, όπου όταν επιστρέψαμε ήμασταν σε πολύ καλή κατάσταση και το ίδιο πιστεύω θα γίνει και τώρα. Η διακοπή θα λειτουργήσει θετικά.

Είμαστε σε καλή κατάσταση, είμαστε όλοι υγιείς, έχουμε κάνει καλή προετοιμασία για το παιχνίδι και ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά και όπως τα έχουμε σχεδιάσει. Ο ΚΑΟΔ είναι πολύ ισχυρή ομάδα, έχει δυνατή έδρα, φαίνεται αυτό και από το γεγονός ότι έχουν πετύχει πολύ σημαντικές νίκες στο γήπεδό τους και έχουν δυσκολέψει όλους τους αντιπάλους τους. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ένας ακόμη λόγος για να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι».

Ο προπονητής του ΚΑΟΔ, Νέναντ Μάρκοβιτς, από την πλευρά του, τόνισε ότι το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά και μία πρόκληση για τους δραμινούς:

«Έχουμε μπροστά μας ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι αλλά και άλλη μια πρόκληση για την ομάδα μας. Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα με αρχές στο παιχνίδι της και σίγουρα σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα.

Το γεγονός ότι αποτελεί μια από τις 2-3 κορυφαίες επιθετικά ομάδες του πρωταθλήματος δεν είναι τυχαίο, όπως και οι συνεργασίες που υπάρχουν στο γήπεδο. Εμείς θα προσπαθήσουμε με πολλή ενέργεια, διάθεση και μυαλό να περιορίσουμε τα δυνατά σημεία των αντιπάλων μας και να χτυπήσουμε τις αδυναμίες τους- που σαφώς υπάρχουν.

Ελπίζουμε σε αυτό το σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι ο κόσμος της πόλης να δώσει το παρών, βοηθώντας την ομάδας μας να πετύχει το στόχο της».

Από την πλευρά του, ο γκαρντ του ΚΑΟΔ Θόδωρος Ζάρας είπε: «Μετά τα τελευταία επιτυχή αποτελέσματα, αγώνας απέναντι στο ΠΑΟΚ αποτελεί για την ομάδα μας μια ακόμα ευκαιρία να αποδείξουμε την ποιότητα μας αλλά και τον χαρακτήρα που προσπαθούμε να χτίσουμε.

Οι αντίπαλοι μας είναι σε καλή κατάσταση και ο σεβασμός απέναντι τους δεδομένος, όμως θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για την νίκη. Ευελπιστούμε ο κόσμος της ομάδας να είναι κοντά μας και να χαρούμε όλοι ένα σπουδαίο παιχνίδι».