Δύο τα ερωτηματικά

Πάνω-κάτω ο Σούλης Παπαδόπουλος έχει καταλήξει στο σχήμα που θα παρατάξει στο αυριανό ντέρμπι του «Κλεάνθης Βικελίδης». Για την ακρίβεια δύο είναι τα ερωτηματικά για την βασική ενδεκάδα. Ένα στο κέντρο της άμυνας κι ένα στην μεσαία γραμμή.

Για την άμυνα υπάρχει προβληματισμός για τον Γιαννίτση. Ο νεαρός μπακ απουσίασε από την χθεσινή προπόνηση, διότι ταλαιπωρείται από ίωση και σήμερα θα φανεί αν θα μπορέσει να αγωνιστεί. Αν όχι, η εναλλακτική ακούει στο όνομα του Ηρακλή, που δοκιμάστηκε (και) σε αυτή τη θέση στην προπόνηση.

Οι υπόλοιποι της άμυνας είναι γνωστοί. Ο Διούδης κάτω από τα δοκάρια, δεξί κι αριστερό μπακ οι Βαγγέλη και Τσουμάνης, αντίστοιχα, με σίγουρο για το κέντρο της άμυνας τον Κύργια.

Ο Ηρακλής είναι υποψήφιος και για την τριάδα της μεσαίας, μαζί με τους Οικονομόπουλο, Τσιάρα και Καμινιώτη. Όλοι τους δοκιμάστηκαν στην τελική πρόβα για το ματς με τον ΠΑΟΚ κι απ’ ότι φαίνεται η απόφαση θα ληφθεί την τελευταία στιγμή.

Στα χαφ με τους βασικούς δοκιμάστηκε για ένα διάστημα και ο Σουνάς, αλλά δύσκολα θα είναι στην ενδεκάδα, εκτός κι αν ο Παπαδόπουλος κάνει την έκπληξη κι επιλέξει ένα ελαφρώς πιο επιθετικό σχήμα.

Όσο για την επίθεση, εκεί τα πράγματα είναι πολύ πιο ξεκάθαρα, αφού ο Αγκάνθο θα παίξει στην κορυφή και θα πλαισιωθεί από τους Τάτο, Μανιά. Η τελευταία προπόνηση θα γίνει στις 16:30 στο Ν. Ρύσιο και μετά το τέλος της θα ανακοινωθεί η αποστολή.