By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Βιάζονται να δώσουν την ΠΑΕ στον Κάλας
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΑΡΗΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βιάζονται να δώσουν την ΠΑΕ στον Κάλας

Τhessports
Last updated: 24/06/2015 13:07
Τhessports
Share
SHARE

Ακόμη δεν υπάρχει καμιά απόφαση, αλλά στον Άρη προγραμματίζουν για την Β΄Εθνική!

Οι κίτρινοι περίμεναν να έχουν τελειώσει όλα ως τώρα και να έχουν προκηρύξει γενική συνέλευση για την σύσταση νέας ΠΑΕ, αλλά παρά το γεγονός ότι υπάρχει ακόμη εκκρεμότητα, έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία.

“Περιμέναμε να τελειώσουν όλα στο τέλος του μήνα και να κάνουμε τη γενική συνέλευση για να συστήσουμε νέα ΠΑΕ. Δυστυχώς προκύπτουν εκκρεμότητες, η ΕΠΟ περιμένει να τελεσιδικήσουν κάποιες υποθέσεις και μάλλον θα πάει σε μάκρος η υπόθεση. Άλλοι λένε μέσα Ιουλίου, άλλοι αργότερα, εμείς πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε. Θα συζητήσουμε την επόμενη βδομάδα με τον κ. Καλαϊτζίδη να δούμε τι θα κάνουμε. Να βρούμε έναν τρόπο να τρέξει το ποδοσφαιρικό τμήμα, με προπονητή και παίκτες, και μετά να περιμένουμε την απόφαση της ΕΠΟ, για την σύσταση της ΠΑΕ. Πάμε ανάποδα, αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή”, είπε στο Αθλητικό Μετρόπολις, ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης, Νίκος Οικονόμου, που θεωρεί σχεδόν βέβαιο ότι ο Άρης θα ανέβει κι άλλο τόσο βέβαιο ότι την ΠΑΕ θα την πάρει ο Κάλας.

“Θεωρούμε ότι 99% θα είμαστε στη Β΄Εθνική, άρα όποιος θα είναι μεγαλομέτοχος θα κάνει την ομάδα για τη Β’ Εθνική. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο ο κ. Κάλας, δεν υπάρχει άλλος. Είναι διατεθειμένος να στηρίξει την ομάδα στην Β’ Εθνική. Αν δεν υπάρχει κάτι άλλο πολύ σύντομα, θα πάμε στον κ. Κάλας. Από βδομάδα θα καλέσουμε ενδιαφερόμενους να δούμε αν υπάρχει άλλος”, είπε.

Στην πράξη, στον Άρη θέλουν να δώσουν το χρίσμα από τώρα στον Κάλας, να φτιάξει ομάδα για Β΄Εθνική, και μόλις οριστικοποιηθεί η άνοδος, να γίνει η γ.σ. και να καλύψει την αύξηση ο Κάλας.

“Το Μετοχικό Κεφάλαιο θα πρέπει να καταβληθεί εξ ολοκλήρου. Το μίνιμουμ είναι 360.000 ευρώ. Τα χρήματα που έβαλε ο κ. Κάλας θα μετοχοποιηθούν σε μια δεύτερη αύξηση κεφαλαίου” συμπλήρωσε ο Οικονόμου, που όταν ρωτήθηκε “πόσα χρήματα έβαλε ο κ. Κάλας και θα τα μετοχοποιήσει”, εξέπληξε με το νούμερο.

“Μέχρι και τον Απρίλιο, που έχουν γίνει οι εγγραφές, έχει βάλει 400.000 ευρώ. Η ομάδα τρέχει μέχρι και τον Ιούνιο” είπε ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης, προκαλώντας πολλές απορίες.

Είναι δυνατόν να έβαλε ο Κάλας 400.000 ευρώ μέσα σε 4 μήνες σε ομάδα, που συμμετέχει στην Γ΄Εθνική;

Προφανώς στον Ερασιτέχνη Άρη, τα έχουν ελέγξει όλα καλά…

Σχετικά άρθρα

Η κίνηση ανθρωπιάς του Ράζβαν, στη μνήμη του Μιρτσέα Λουτσέσκου
Οι ευχές της ΠΑΕ Άρης στον Καρυπίδη
Ο ΠΑΟΚ δεν ξεχνά τον Παναγιώτη Ποικιλίδη…
Φρίντεκ: «Θέλω να παραμείνω και να κερδίσω Κύπελλο με τον Άρη»
Ράτσιτς: «Πιστεύω στην ομάδα, θα το αναπληρώσουμε το χρόνου!»
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Φέρνει Κενυάτη ο Ηρακλής!
Next Article «Πήραμε τον Ζελιάσκοφ»

Τελευταία νέα

Αθλητικές μεταδόσεις: Το πρόγραμμα του Σαββάτου
MEDIA
23 May, 2026
Στην Αθήνα για το break ο ΠΑΟΚ
SPORTS ΧΑΝΤΜΠΟΛ
23 May, 2026
Παναθηναϊκός: Μπενίτεθ ήταν και πάει!
SUPERLEAGUE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
23 May, 2026
Εύκολα στον τελικό ο Ολυμπιακός, θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ
ΜΠΑΣΚΕΤ
23 May, 2026
Follow US