Σενάρια και για Βέστερμαν

Το Αμβούργο ξεσκαρτάρει αυτή την εποχή, μετά από μια χρονιά, που θυμίζει σε αρκετά πράγματα τον περσινό ΠΑΟΚ, και λόγω της προϋπηρεσίας του Φρανκ Άρνεσεν εκεί, δημιουργούνται πολλά μεταγραφικά σενάρια με εμπλεκόμενο τον ΠΑΟΚ.

Το ότι υπάρχει θέμα με τον Σλόμπονταν Ράικοβιτς, τον 26χρονο στόπερ που έμεινε ελεύθερος από το Αμβούργο είναι δεδομένο, προ ημερών υπήρξαν στο Αμβούργο σενάρια που ήθελαν Κάτσαρ και Ιλίτσεβιτς να είναι στα υπόψιν του Άρνεσεν, αλλά τελικά οι δύο παίκτες δέχτηκαν προτάσεις ανανέωσης, ενώ από χθες προέκυψαν και σενάρια, που αφορούν τον Χάικο Βέστερμαν.

Αυτά ανήκουν στην κατηγορία “πολύ καλά για να είναι αληθινά”, καθώς ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός (που παίζει σε όλες τις θέσεις της άμυνας!), που έμεινε ελεύθερος, αφού δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιό του, δύσκολα θα έρχονταν να παίξει στην Ελλάδα.

Πρόκειται για παίκτη που έχει παίξει 4 φορές στην Εθνικη Γερμανίας, και το Αμβούργο αγόρασε από την Σάλκε με 7,5 εκατομμύρια ευρώ πριν από 5 χρόνια. Φέτος ηταν βασικός στα 28 από τα 34 παιχνίδια της Μπουντεσλίγκα και το κασέ του είναι γύρω στο 1.500.000 ευρώ.

Σύμφωνα με Γερμανούς δημοσιογράφους, που επικαλούνται πληροφορίες απο τον μάνατζέρ του, ο Βέστερμαν συζητά με ελληνική ομάδα, ωστόσο υπάρχουν δημοσιεύματα, που τον θέλουν να ενδιαφέρει την Γαλατασαράι, που πληρώνει πιο εύκολα τέτοια ποσά.

Για τον ΠΑΟΚ, δεν είναι σαφές αν προτίθεται να δώσει τόσα χρήματα, ή έστω περίπου τόσα, για έναν παίκτη, αυτό το καλοκαίρι.