By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Μια πρώτη γεύση από… Τούντορ
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΠΑΟΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μια πρώτη γεύση από… Τούντορ

Τhessports
Last updated: 26/06/2015 20:22
Τhessports
Share
SHARE

Η πρώτη μέρα προετοιμασίας του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε. Οι δύο προπονήσεις που έγιναν σήμερα ουσιαστικά ήταν μία γνωριμία του τεχνικού τιμ με τους παίκτες, αλλά ιδιαίτερα αυτή που έγινε το απόγευμα, έδωσε κι ένα πρώτο δείγμα γραφής του τι θέλει να… περάσει ο Ιγκόρ Τούντορ στην ομάδα.

Κατά τη διάρκειά της, ο Κροάτης τεχνικός ήταν αρκετά παρεμβατικός, με συγκεκριμένες επαναλαμβανόμενες οδηγίες για γρήγορο ποδόσφαιρο, αναζήτηση της καλύτερης επιλογής, πρέσινγκ στο σημείο που χάθηκε η μπάλα και οι παίκτες να δίνουν επιλογή στον συμπαίκτη που έχει τη μπάλα και να παίζουν με ψηλά το κεφάλι αναζητώντας επιλογή.

Το πρόγραμμα έγινε με τη συμμετοχή όλου του τεχνικού τιμ, με οδηγίες ανά γκρουπ, ενώ καλή εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ξέρουν όλοι όλα τα ονόματα και υπάρχει ένταση και γρήγορη εναλλαγή των ασκήσεων χωρίς μεγάλα διαλείμματα.

Απόντες και από το απογευματινό πρόγραμμα οι: Κωνσταντινίδης (έτρεξε χαλαρά λόγω της θλάσης), Παπαγιαννόπουλος (ίωση), Γκολάσα–Λούκας (δικαιολογημένα απόντες) και οι διεθνείς, που αναμένεται να επιστρέψουν στις 4 Ιουλίου, εκτός του Νομπόα που θα επιστρέψει στις 8.

Και αύριο η ομάδα θα προπονηθεί δυο φορές, 10 το πρωί και 6 το απόγευμα, με τους ποδοσφαιριστές να μένουν ενδιάμεσα σε ξενοδοχείο στην περιοχή της Μεσημβρίας.

Σχετικά άρθρα

Εθνικές: Δράση για δύο «ασπρόμαυρους»
O Αντετοκούνμπο στον τελικό του Champions League!
Έπαιξε στη νίκη του Μεξικό ο Σάντσες
Πάλεψε, αλλά είπε «αντίο» στη σεζόν με ήττα ο ΠΑΟΚ
Eπιβραβεύει τις νταμπλούχες του ΠΑΟΚ ο Σαββίδης!
TAGGED:ΠΑΟΚΠροπόνησηΤούντορ
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Άλλα λέει ο Γκιρτζίκης, άλλα οι σύμβουλοι της ΕΠΟ!
Next Article Βρήκε ομάδα ο Φερνάντες!

Τελευταία νέα

Κρίσιμες ώρες για τον Μάριο Οικονόμου
LIFE
31 May, 2026
Κρατάει και Χάρελ ο Άρης
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
31 May, 2026
Οι αθλητικές μεταδόσεις της Κυριακής
MEDIA
31 May, 2026
«Πριγκίπισσα» του Champions League η Παρί, το σήκωσε ξανά σε τελικό… θρίλερ!
ΔΙΕΘΝΗ
30 May, 2026
Follow US