“Όπως με τον Ολυμπιακό” (video)

Οι Μάαρτεν Μάρτενς και Ντάνι Χούσεν θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στο παραδοσιακό ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη, ωστόσο με βάση τα όσα έχουν ακούσει από τους συμπαίκτες τους, περιμένουν αυτό το παιχνίδι με ανυπομονησία.

“Δεν ξέρουμε πολλά γι’ αυτό το ντέρμπι, για εμάς είναι κάτι καινούργιο. Τα ντέρμπι στην Ολλανδία είναι πιο ήσυχα, αλλά εδώ περιμένω φανατισμό και πρέπει να είμαστε πνευματικά έτοιμοι για να το αντιμετωπίσουμε” τόνισε ο Μάρτενς στην κάμερα του PAOK TV, ενώ ο Χούσεν από την πλευρά του, σχολίασε: “Το μόνο που ξέρω είναι, ότι είναι στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και πρέπει να κερδίσουμε. Έχω παίξει κι άλλα ντέρμπι, αλλά είναι ωραία, να αισθάνεσαι το μίσος των αντιπάλων. Άκουσα, ότι μπορεί να γίνει και λίγο βίαιο το ματς κι αυτό πρέπει να το κοιτάξουμε”…

Σε ερώτηση για το που θα κριθεί η νίκη, οι δύο ποδοσφαιριστές του “Δικεφάλου” συμφώνησαν στο ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να αντιμετωπίσει το παιχνίδι με το ίδιο πάθος που αντιμετώπισε και αυτό με τον Ολυμπιακό. “Αν έχουμε την σωστή διάθεση και ενέργεια και παίξουμε όπως στο τελευταίο παιχνίδι, τότε θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς” είπε ο Ολλανδός για να συμπληρώσει ο Χούσεν: “Συγκέντρωση, όπως κόντρα στον Ολυμπιακό. Είμαστε περισσότερο ποιοτική ομάδα και θα κερδίσουμε”.