Αυτοί πάνε στην Ολλανδία!

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τις προπονήσεις στη Θεσσαλονίκη, αφού αύριο η ομάδα αναχωρεί για την Ολλανδία. Ο Τούντορ ανακοίνωσε τους παίκτες που θα είναι στην αποστολή για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Σε αυτή βρίσκονται 24 ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων και ο Μάρτενς (παραμένει στην ομάδα μέχρι νεωτέρας), αλλά και ο Κάτσε, που επιστρέφει δύο ημέρες νωρίτερα απ’ ότι ήταν προγραμματισμένο. Λογικά αργότερα θα υπάρξει ενημέρωση και για το τι θα γίνει με τον Ρόμπιν Όλσεν.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ομάδας που πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα και ήταν η τελευταία επί ελληνικού εδάφους μέχρι τουλάχιστον τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα της χρονιάς.

Η προπόνηση αφιερώθηκε στην τακτική, ενώ για…τελείωμα υπήρξε τρέξιμο σε υψηλή ένταση. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιγκόρ Τούντορ ανακοίνωσε αυτούς που θα ταξιδέψουν αύριο για το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Ολλανδία και είναι οι εξής:

Αθανασιάδης, Γλύκος, Κίτσιου, Κωσνταντινίδης, Κοροβέσης, Παπαγιαννόπουλος, Πούγγουρας, Σαββίδης, Σαλπιγγίδης, Σιαμπάνης, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Χαρίσης, Γκολάσα, Κόστα, Βίτορ, Μαντούρο, Περέιρα, Λούκας, Μελίσσας, Μυστακίδης, Πέλκας, Μάρτενς.

Οι παραπάνω 23 ποδοσφαιριστές θα συναντήσουν αύριο και τον Εργκούς Κάτσε που θα ταξιδέψει μαζί τους, δυο μέρες νωρίτερα από το προβλεπόμενο.

Επίσης στο Doorwerth είναι προγραμματισμένο να βρεθούν στις 4 Ιουλίου οι Τζιόλης, Ρατς και Μακ και στις 8 Ιουλίου ο Κρίστιαν Νομπόα”.