“Μακάρι να επαναληφθεί”

Την περσινή επιτυχία που είχε με τον Παναιτωλικό, θέλει να επαναλάβει και φέτος με τη φανέλα του Αιγινιακού, ο Χρήστος Κουτσοσπύρος, όπως τουλάχιστον τόνισε στην κάμερα του OTE TV.

“Μάκαρι να επαναληφθεί αυτό το σενάριο που είχα πέρσι με τον Παναιτωλικό και να έρθει η άνοδος φέτος με τον Αιγινιακό. Νιώθω ότι διανύω δημιουργικά χρόνια στο ποδόσφαιρο και φέτος θέλουμε μια σπουδαία κατάληξη παρ’ ότι είμαστε μια νέα ομάδα. Νέος ήταν και ο Πλατανιάς που βρίσκεται τώρα στην Σούπερλίγκα. Όλοι κάπως ξεκινάνε και εμείς έχουμε όλα τα φόντα για να πετύχουμε” τόνισε ο έμπειρος επιθετικός, ενώ από την πλευρά του ο Γιάννης Γκέσιος επεσήμανε: “Είναι σημαντικό, όχι τόσο το αήττητο σερί μας, όσο το να μπούμε στα πλέι-οφ.

Ας δώσουμε το παρών εκεί και χωρίς άλλη νίκη στα τρία τελευταία ματς! Είμαστε πρωτάρηδες ως Αιγινιακός στην κατηγορία και σε τόσο υψηλό επίπεδο, αλλά αγωνιστικά έχουμε όλοι εμπειρίες από την μεγάλη κατηγορία. Μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό στα μπαράζ και όχι να έχουμε απλά μια καλή συμμετοχή. Το δείξαμε αυτό και στην κανονική διάρκεια”.