Για το γόητρο…

Μετά την ήττα από τον Ηρακλή, ο Αλέξης Αλεξίου τόνισε ότι ο Απόλλων Καλαμαριάς θα επιχειρήσει να κερδίσει όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια που απομένουν μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος, έτσι ώστε να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα στη βαθμολογία.

Και στο πλαίσιο αυτό, οι “Πόντιοι” θέλουν να φτάσουν στο τρίποντο κόντρα στη Ζάκυνθο από την οποία ηττήθηκαν στο πρώτο γύρο με 3-0.
Για τον τεχνικό του Απόλλωνα πάντως δεν είναι και λίγες οι απουσίες, καθώς δεν θα έχει στην διάθεσή του, τρεις ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα, τους τιμωρημένους Κισκαμπάνη και Πέλκα και τον τραυματία Καθάριο.

Μετά την εξέλιξη αυτή, η αποστολή των “Ποντίων” συμπληρώνουν οι εξής:  Καρατζιοβαλής, Βασιλειάδης, Τσερκέζος, Μπερτέν, Λιόνης, Πιτσόκος, Τζανδάρης, Βέργος, Παρμαξίδης, Ναλμπάντης, Ποζατζίδης, Μωυσίδης, Προβατίδης, Πόποβιτς, Βλάχος, Αθανασιάδης, Μεσίνα, Αναστασίου, Βέντζιος.

Από την άλλη πλευρά και οι “νησιώτες” αντιμετωπίζουν προβλήματα, καθώς ο Κασέτι υπέστη διάστρεμμα και αποκλείστηκε από την αποστολή, ενώ τιμωρημένοι είναι οι Πέττας, Φωτιάς, Αποστόλου και Στασινόπουλος.

Αναλυτικά την αποστολή της Ζακύνθου απαρτίζουν οι εξής: Ξενοδόχοφ, Τσουκαλάς, Πετράκος, Βλαχοκυριάκος, Καμπούρης, Τσερκετάνι, Μπίρης, Τορεζάνι, Ρούγιοβιτς, Κουνσόλο, Ότα, Σκαθαρούδης, Χατζησάββας, Ντιαλό, Χιράλδο, Κυριακίδης, Οικονόμου, Σολφερίνο, Βυθούλκας, Κωτάτης.