Γιαννιτσά σε αποσύνθεση

Σε κατάσταση αποσύνθεσης είναι η Αναγέννηση Γιαννιτσών, την οποία αντιμετωπίζει την Κυριακή στις 3μμ ο Ηρακλής. Όπως όλα δείχνουν, η ομάδα του Γκιγιέρμο Όγιος δεν θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα στα Γιαννιτσά.

Η Αναγέννηση μαστίζεται από μεγάλα οικονομικά προβλήματα και το μέλλον της είναι δυσοίωνο αν δεν ευδοκιμήσουν οι συζητήσεις που γίνονται με ιταλούς επιχειρηματίες, που έχουν υπό τον έλεγχό τους και την Ζάκυνθο.

Οι παίκτες παραμένουν απλήρωτοι και ένας – ένας αποχωρούν, με τελευταίο τον Χαρμάνα, που κατέθεσε προσφυγή για να μείνει ελεύθερος.

Τα Γιαννιτσά έχουν συμφωνήσει με κάποιους παίκτες για να ενισχυθούν, μεταξύ άλλων συμφώνησαν και με έναν Σέρβο, Λάζετιτς, αλλά δεν έχουν ενημερότητα και δεν μπορούν να βγάλουν δελτία.

Έτσι ο Θανάσης Δημόπουλος, που είναι ο 6ος προπονητής που περνά από τον πάγκο της Αναγέννησης φέτος, θα έχει αύριο στη διάθεσή του μόλις 13 παίκτες, από τους οποίους κανείς δεν είναι πάνω από 23 ετών!

Αυτοί είναι οι : Καραογλανίδης, Χατζιλάρι, Κουρούπης, Χατζόγλου, Σάρρος, Λαμπάκης, Κάρταλ, Λυσίτσας, Χατζηστεφάνου, Μπαξεβάνος, Τσιάμης, Σιδηρόπουλος, Ιβανίδης.