Παραμένει Ολλανδία ο Αθανασιάδης (vid!)

Ο Στέφανος Αθανασιάδης θα παραμείνει κανονικά στο Doorwerth για να είναι κοντά στην ομάδα και να δέχεται τη φροντίδα του ιατρικού επιτελείου.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ κινείται με πατερίτσες, ωστόσο τις επόμενες μέρες θα είναι σε θέση να περπατήσει, δίχως να επιβαρύνει τον σπασμένο του δάκτυλο, με τη χρήση ενός ειδικού σκληρού πάτου.

Η επομένη του αγώνα με την Κοτ Αζούρ βρήκε την ομάδα να χωρίζεται σε δύο γκρουπ και να δουλεύει ξεχωριστά στην πρωινή προπόνηση της Κυριακής. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν 60′ στο φιλικό ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης στο γήπεδο υπό τις οδηγίες του Πάολο Αρτίκο .

Οι υπόλοιποι μετά το καθιερωμένο ζέσταμα πήραν μπάλα και δούλεψαν πάνω στις βασικές αρχές του παιχνιδιού που θέλει να εφαρμόσει ο Ίγκορ Τούντορ , στην κυκλοφορία της μπάλας και την ταχύτητα της κίνησης.

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς σε πρόγραμμα αποθεραπείας και υπολογίζεται πως μέχρι το τέλος της προσεχούς εβδομάδας θα είναι σε θέση ν’ ακολουθεί πρόγραμμα μερικής επανένταξης με την ομάδα.

Ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος , ο οποίος έχει ενοχλήσεις στο γόνατο έκανε ατομική προπόνηση φυσικής κατάστασης.