Και τρίτη πρόταση από Σίτι για Στέρλινγκ

Η Μάντσεστερ Σίτι αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να χτυπήσει ξανά την πόρτα της Λίβερπουλ με μία τρίτη βελτιωμένη πρόταση για τον Ραχίμ Στέρλινγκ.

Ήδη οι «Πολίτες» έχουν δει δύο προσπάθειες να πέφτουν στο κενό καθώς η Λίβερπουλ έχει απορρίψει τόσο την πρόταση των 30 εκατομμυρίων λιρών όσο και αυτή των 40 εκατομμυρίων που κατατέθηκαν.

Η Λίβερπουλ εξακολουθεί να ζητάει 50 εκατομμύρια λίρες ακατέβατα για την παραχώρηση του Στέρλινγκ με τη Σίτι να είναι έτοιμη να ανεβάσει κι άλλο την προσφορά της για τον Άγγλο μεσοεπιθετικό.

Σύμφωνα με τη Mirror ακόμα και μέσα στο σαββατοκύριακο η Σίτι είναι πιθανό να ανεβάσει την προσφορά της στα 44 εκατομμύρια λίρες ευελπιστώντας πως αυτή τη φορά θα πάρουν θετική απάντηση από τη Λίβερπουλ.

Ωστόσο, όπως εκτιμά η εφημερίδα, οι «Κόκκινοι» δεν αναμένεται να αλλάξουν τη στάση τους και είναι διατεθειμένοι να μην συναινέσουν στην παραχώρηση του παίκτη, ρισκάροντας μέχρι και να τους μείνει στο ρόστερ, αν μέχρι το τέλος του καλοκαιριού δεν έχουν στα χέρια τους πρόταση που να αγγίζει τα 50 εκατομμύρια λίρες. Το σκληρό πόκερ συνεχίζεται.