Αυτούς έκλεισε ο Αρβανιτίδης!

Παρά τα προβλήματα, που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια, ο Άρης παραμένει… μαγαζί γωνία. Εξ ου και το έντονο ενδιαφέρον για την «διαχείρησή» του. Άλλωστε μόλις χθες υπήρξαν πέντε κρούσεις προς τον ερασιτέχνη.

Κάλας-Καλαϊτζίδης, Αρβανιτίδης, Γαλανός, Ζαμπέτας (εκπροσωπεί Άραβικό fund που δραστηριοποιείται στο Λονδίνο) και Παπακωνσταντίνου (εκ μέρους εταιρίας επίσης αραβικής προέλευσης) αναμένεται να παρουσιάσουν τις προτάσεις τους και την οικονομική δυνατότητα αυτών σε έκτακτη γ.σ. του συλλόγου που θα γίνει προσεχώς.

Προφανώς κάθε πλευρά έχει κάνει τις επαφές της και για την επάνδρωση του αγωνιστικού τμήματος, ενώ πλέον αρχίζουν να κυκλοφορούν και τα πρώτα ονόματα ποδοσφαιριστών, που φέρονται να έχουν δεχθεί κρούσεις.

Στην προκειμένη περίπτωση έχουν διαρρεύσει οι επαφές που έχει κάνει η πλευρά του Νίκου Αρβανιτίδη, γιου του Γιώργου, που έχει σαν… συμπαίκτες τους επιχειρηματίες Χαράλαμπο Τσοχαταρίδη, Δημήτρη Ανθουλάκη και Δημήτρη Νάτση.

Σύμφωνα με αυτές τις διαρροές λοιπόν έχει γίνει προσέγγιση σε δύο πρώην «Αρειανούς», τον Φρανσίσκο Χαβίτο και τον Ντάρσι Ντόλτσε Νέτο, καθώς και στον Κάρλος Κόστλι, που πέρασε ένα… φεγγάρι, με επιτυχία πάντως, από τη Βέροια. Η πλευρά Αρβανιτίδη κάνει λόγο για οριστική συμφωνία με τους τρεις ποδοσφαιριστές.

Στο μεταξύ, υπήρξε μία έντονη φημολογία περί επαφών και με τον Παύλο Μυροφορίδη, που αποχώρησε από τον Ηρακλή, για να αναλάβει τεχνικός διευθυντής. Ο τελευταίος το διαψεύδει…