Έφυγε… κλαίγοντας (vid)

Δεν είναι εύκολο να αποχαιρετάς ήταν ομάδα όπου ανδρώθηκες και στην οποία πήγες μωρό παιδί και φεύγεις με μερικές δεκάδες τίτλους και αρχηγός της.

Έπειτα από 25 ολόκληρα χρόνια έφθασε η ώρα ο Ίκερ Κασίγιας να βγάλει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, αφού όπως είναι γνωστό θα συνεχίσει την καριέρα του στην Πόρτο. Και κατά τη διάρκεια της αποχαιρετιστήριας συνέντευξης Τύπου, στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, δεν άντεξε και ξέσπασε σε λυγμούς

Όσο για το αντίο, παρά το ότι πολλοί περίμεναν να ρίξει μπηχτές εναντίον ανθρώπων μέσα στη διοίκηση της Ρεάλ, ο Κασίγιας το απέφυγε: «Ήρθα σε αυτό το σπουδαίο γήπεδο για να σας αποχαιρετήσω. Ειδικά τους φιλάθλους της Ρεάλ. Από το Σάββατο δεν είμαι πλέον παίκτης της Ρεάλ, αλλά της Πόρτο.

Αυτή η ομάδα δεν μου δίδαξε μόνο να είμαι αθλητής, αλλά και άνθρωπος. Έμαθα πολλά από τους προπονητές μου. Ήταν ένα σπουδαίο κομμάτι στην ανάπτυξή μου και την καριέρα μου.

Δεν θέλω να με θυμούνται σαν έναν καλό ή κακό τερματοφύλακα, αλλά σαν έναν καλό άνθρωπο, με τα λάθη μου. Σας ευχαριστώ. Χίλια ευχαριστώ. Όπου κι αν πάω, πάντα θα φωνάζω Ζήτω η Ρεάλ. Είμαι βέβαιος πως στο μέλλον θα τα ξαναπούμε. Δεν θα πω αντίο, γιατί δεν είναι αντίο. Ελπίζω να τα ξαναπούμε. Σας ευχαριστώ όλους».

https://youtu.be/_oHxtC4dCuM