“Η κούραση έφερε δυσαρμονία”

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα στη Δράμα από τον ΚΑΟΔ κι ο Σούλης Μαρκόπουλος στάθηκε στις τελευταίες επιιθέσεις του κανονικού αγώνα, που χάθηκαν.

«Θέλαμε να έχουμε εμείς τον έλεγχο του ρυθμού και τα καταφέραμε στο τέλος. Χάσαμε, όμως, δύο εύκολα καλάθια, αλλά αυτά συμβαίνουν. Έτσι δώσαμε την ευκαιρία στον ΚΑΟΔ να ισοφαρίσει και να πάει το παιχνίδι στην παράταση» σχολίασε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, που έκανε αναφορά και στα άσχημα ποσοστά στα τρίποντα (3/20 ή 15%), γιατί «έπαιξε κι αυτό ρόλο», ενώ όταν ρωτήθηκε για τις οδηγίες, που έδωσε για το τελευταίο σουτ της κανονικής περιόδου, που το έχασε ο Χαραλαμπίδης, είπε ότι «είχαμε δύο επιλογές, ή να παίξεις ένας παίκτης ένας εναντίον ενός ή να πάρει την προσπάθεια ο Χαραλαμπίδης».

Σε ότι αφορά κάποια σφυρίγματα, ο Μαρκόπουλος είπε ότι «αν σφυρίχτηκαν δύο φάουλ, που δεν έπρεπε, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, έτσι παίζεται το παιχνίδι», ενώ για την απόδοση της ομάδας του στην παράταση, είπε ότι «δεν είχαμε λύσεις για να πάρουμε το παιχνίδι, είχαν κουραστεί νοητικά οι παίκτες και υπήρχε δυσαρμονία σχετικά με τον τρόπο, που αμυνθήκαμε» αναφερόμενους στους πόντους που δέχτηκε από τον Τζόουνς.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, ευχαρίστηκε τους φίλους του Δικεφάλου για την συμπαράσταση, αλλά και για την τιμή για τα 20 χρόνια από την κατάκτηση του Κυπέλλου Κόρατς επί της Στεφανέλ Τεργέστης.

Από την άλλη, ο Νέναντ Μάρκοβιτς, αφού έδωσε συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και τον Μαρκόπουλο, γιατί «δεν χρειάζεται να πω εγώ ποιος είναι», παραδέχτηκε ότι, όπως κέρδισε, ο ΚΑΟΔ θα μπορούσε να έχει χάσει.

«Νομίζω ότι αξίζαμε τη νίκη, γιατί στο πιο μεγάλο μέρος του παιχνιδιού ήμασταν μπροστά στο σκορ, αλλά ακόμη κι αν κέρδιζει ο ΠΑΟΚ, θα ήταν δίκαιο. Ο ΠΑΟΚ μας ζόρισε με την άμυνα ζώνης, είχαμε προβλήματα, αν και είχαμε προετοιμαστεί, ενώ από την άλλη είναι δύσκολο να παίξεις καλή άμυνα στο πικ εν ρολ του ΠΑΟΚ. Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι και τον κόσμο, που το παρακολούθησε κι από δω και πέρα, περιμένω περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Ο ΚΑΟΔ το αξίζει, είναι η μόνη ομάδα στην πόλη και έχει ανάγκη τη στήριξη», είπε ο Βόσνιος προπονητής.