Τσάτσιτς: Νόμιζαν ότι θα έχουν εύκολο έργο

Ο αγώνας απέναντι στον ΠΑΟΚ πέρασε. Η Λοκομοτίβα έκανε μια ανέλπιστη νίκη, η ομάδα του Τσάτσιτς αντιμετωπίζει την Ίστρα τη Δευτέρα αλλά ο προπονητής της Κροατικής ομάδας δέχεται ακόμα ερωτήσεις για τον αγώνα απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Ο έμπειρος προπονητής ρωτήθηκε για τη ρεβάνς της Τούμπας: «Ξέρουμε πάρα πολύ καλά τι μας περιμένει στη Θεσσαλονίκη. Σίγουρα θα υπάρχει θερμή ατμόσφαιρα από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ αλλά είμαστε προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο. Ο ΠΑΟΚ θα είναι πιο έτοιμος αλλά και εμείς θα είμαστε βελτιωμένοι», τόνισε.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στις πιθανότητες πρόκρισης: «Τους φέραμε σε δύσκολη θέση. Νόμιζαν ότι θα έχουν εύκολο έργο αλλά δεν ήταν έτσι. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ παραμένει φαβορί, ωστόσο οι πιθανότητες έχουν κάπως αλλάξει».

Ο Τσάτσιτς αναφέρθηκε και στη σπουδαιότητα του αντιπάλου: «Όλες οι άλλες ομάδες της Κροατίας, η Ντινάμο, η Χάιντουκ, η Ριέκα, ήταν φαβορί και όλοι περίμεναν ότι θα τα πήγαιναν καλύτερα. Στο τέλος μόνον η Λοκομοτίβα κέρδισε και κέρδισε τον δυσκολότερο αντίπαλο από όλους».