Ιβάν – Άγγελος : Η πρώτη κρίση

Η συνέντευξη του Ιβάν Σαββίδη στην ΕΡΤ3 έλυσε και κάποιες απορίες σχετικά με την συνεργασία με τον Άγγελο Αναστασιάδη, αν και θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας ότι ακούσαμε μόνο τη μία πλευρά. Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ δεν φαίνεται πως έχει τουλάχιστο αυτή την εποχή, τη διάθεση να μιλήσει για το άδοξο τέλος της συνεργασίας του με τον Δικέφαλο…

Ο Σαββίδης, σ΄ αυτή τη συνέντευξη, είπε ότι ο ίδιος επέμενε να γίνουν μεταγραφές το προηγούμενο καλοκαίρι, συναντώντας την άρνηση του Αναστασιάδη.

Η αλήθεια είναι πως πέρσι τέτοια εποχή είχαν γίνει συσκέψεις, στις οποίες είχε συζητηθεί το θεμα, και τελικά ο ΠΑΟΚ την έβγαλε με ελάχιστους παίκτες.

Οι πληροφορίες του Thessports αναφέρουν ότι το κρίσιμο σημείο ήταν οι αγώνες με την Ζίμπρου και κυρίως η ρεβάνς.

Μετά το 1-0 του Κισιναου, άρχισε να πέφτει πίεση στον Αναστασιάδη και αν ο ΠΑΟΚ δεν είχε ανατρέψει το αποτέλεσμα στη ρεβάνς της Τούμπας και δεν είχε περάσει,δεν θα έπρεπε κανείς να αποκλείει την λύση της συνεργασίας με τον Έλληνα προπονητή.

Υπήρχε μάλιστα η πληροφορία, τότε, που δεν θα επιβεβαιωθεί ποτέ, ότι ένας παίκτης ηταν έτοιμος να υπογράψει, αν ο Αναστασιάδης έφυγε. Ήταν… παλιός γνώριμος.

Άλλωστε, ακόμη και τώρα, σχεδόν ένα χρόνο μετά, ο Ιβαν Σαββίδη έδωσε την εντύπωση ότι δεν την χώνεψε την μεταγραφική απραξία το προηγούμενο καλοκαίρι, με αποτέλεσμα να χαθεί η μεγάλη ευκαιρία ακόμη και για το πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ απέκλεισε την Ζίμπρου, ο Αναστασιάδης φόρμαρε νωρίς την ομάδα του που μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου πήγαινε… τούρμπο και το άλλαξε το κλίμα.

Στη συνέχεια, άρχισε η κατηφόρα και αυτή η σχέση τερματίστηκε τον Μάρτιο.