Τι παιχνίδι παίζει η Φούτμπολ Λιγκ;

Στον Άρη είναι σίγουροι ότι στη νέα σεζόν θα παίξουν στην Φούτμπολ Λιγκ, καθώς φέρονται να έχουν πάρει σχετικές διαβεβαιώσεις από αξιωματούχους της ΕΠΟ, αλλά η Φούτμπολ Λιγκ μάλλον κάτι άλλο έχει στο… μυαλό της.

Φτάσαμε στις 22 Ιουλίου και η διοργανώτρια δεν έχει επικυρώσει ακόμη τις βαθμολογίες, καθώς όπως αναφέρει το ρεπορτάζ από το mikriliga.com, περιμένει να δει αν οι ομάδες που θα πέσουν από την Σούπερ Λίγκα, θα δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημά της!

Αν όχι, τότε θέλει να κρατήσει κάποιες από τις ομάδες που υποβιβάστηκαν, αντί να ανέβουν οι δευτεραθλήτριες από την Γ΄Εθνική…

Το ρεπορτάζ από το mikriliga.com

Μερική επικύρωση της βαθμολογίας των play out στη συνεδρίαση της Τρίτης, καθώς η Ένωση θέλει να περιμένει πρώτα τις αποφάσεις της Super League.

Σε μερική επικύρωση της βαθμολογίας των play out της Football League προχώρησε το Δ.Σ. της Ένωσης, στη διάρκεια της συνέλευσης της Τρίτης.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε η παραμονή στην κατηγορία των τριών πρώτων ομάδων κάθε ομίλου (όπως προβλεπόταν και από την προκήρυξη), δηλαδή των Αχαρναϊκού, Παναιγιαλείου, Καλλιθέας (από τον Νότο), Αγροτικού Αστέρα, Ζακύνθου, Αναγέννησης Καρδίτσας (από Βορρά).

Με βάση την παραπάνω εξέλιξη, μετέωρες παραμένουν οι Ερμιονίδα, Ηρακλής Ψαχνών, Επισκοπή, Τύρναβος, Αιγινιακός και Πιερικός και η κατάσταση αυτή θα διατηρηθεί ως έχει, μέχρι να επικυρωθεί πρώτα η βαθμολογία της Super League.

Η ΕΠΑΕ προχωράει σε αυτή την κίνηση, καθώς θέλει να μάθει πρώτα αν οι ομάδες που θα υποβιβαστούν από την ανώτερη κατηγορία, δηλώσουν συμμετοχή σε αυτή και κατόπιν θα διαπιστώσει τα κενά που θα υπάρξουν για να συμπληρωθεί ο αριθμός των 20 συλλόγων.

Επιπλέον, στο Δ.Σ. έγινε συζήτηση και για το χορηγικό πακέτο του ΟΠΑΠ με την αρχική προσφορά να κυμαίνεται στα 2,5 εκατ. ευρώ. Ο Σπύρος Καλογιάννης θα επιχειρήσει, με τη σύμφωνα γνώμη όλων των ομάδων, να βελτιώσει αυτό το ποσό.