«Θα είμαστε καλύτεροι στην Τούμπα»

Με ανεβασμένο το ηθικό, μετά το 2-1 του πρώτου αγώνα στο Ζάγκρεμπ, αλλά και το 6-1 της Δευτέρας επί της Ίστρα, ήρθε η Λοκομοτίβα στη Θεσσαλονίκη για την αυριανή ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής της, Άντε Τσάτσιτς, επισήμανε ότι το φαβορί λόγω ονόματος και εμπειρίας είναι ο ΠΑΟΚ, προειδοποίησε, ωστόσο, πως η ομάδα του θα είναι ακόμη καλύτερη στην αυριανή ρεβάνς…

O προπονητής της Λοκομοτίβα είπε :

Για τη ρεβάνς : «Συνεχίζουμε να πιστεύουμε πως ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί, παρά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, το οποίο γνωρίζετε όλοι. Όταν λέω πως είναι το φαβορί, το εννοώ. Έχουμε μια πρώτη νίκη που μας έκανε να μειώσουμε την ψαλίδα ανάμεσα στις δύο ομάδες. Γνωρίζουμε πως μας περιμένει ένας δύσκολος αγώνας με μια ποιοτική ομάδα που είναι ξεκούραστη εδώ και οχτώ μέρες, και πως έχουν την υποστήριξη των οπαδών τους. Αν έχουμε σε μισή ώρα θετικό αποτέλεσμα, τότε θα έχουμε περισσότερες δυνατότητες για τον αγώνα. Εκείνο που επιθυμούσα είναι να είμαστε εδώ και στον δεύτερο αγώνα κι ας γνωρίζουμε πως θα είναι δύσκολος. Την μεγαλύτερη πίεση την έχει ο ΠΑΟΚ και εκεί θα ποντάρουμε από την πλευρά μας».

Γιατί θεωρεί πως ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί: «Αρκεί να δούμε μόνο τα αποτελέσματα που έχει στην Ευρώπη, μεγάλο ρόλο παίζει και η εμπειρία των παικτών μιας ομάδας. Είναι και το μέγεθος του ΠΑΟΚ που είναι μεγάλο και τους κάνει φαβορί».

Για το αν μια ενδεχόμενη πρόκριση θα είναι έκπληξη και για τους ίδιους: «Θεωρώ τον ΠΑΟΚ δυνατό φαβορί, αλλά ποτέ δεν έχουμε αρνηθεί την διάθεση και την βούληση να αναμετρηθούμε με μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Και πριν από το πρώτο ματς, είχα πει η ποιότητα του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Μπορεί να μην μας κέρδισε αλλά έχει δεδομένη ποιότητα. Και αυτό που ανέφερα πριν είναι πως είναι πιο ξεκούραστος από εμάς»

Για το αν η ομάδα του έπιασε «ταβάνι» με τη νίκη στον πρώτο αγώνα: «Η Λοκομοτίβα θα είναι ακόμη καλύτερη στον επαναληπτικό. Με την σειρά μας είχαμε χρόνο να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο τα αδύνατα σημεία μας»

Για τον Ιγκόρ Τούντορ: «Είχα την δυνατότητα να γνωρίσω τον Τούντορ από την ομάδα νέων, σαν παίκτης έχει κάνει σπουδαία καριέρα. Όσο ήταν προπονητής της Χάιντουκ φάνηκε και το ταλέντο του σαν προπονητής, τον διακρίνει φιλοδοξία και θα προσφέρει πολλά στην ομάδα του ΠΑΟΚ»