By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Στην Τούμπα με… καύσωνα
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΠΑΟΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην Τούμπα με… καύσωνα

Γιώργος Κουβεντίδης
Last updated: 30/07/2015 03:37
Γιώργος Κουβεντίδης
Share
SHARE

Δύσκολη θα είναι σήμερα το βράδυ η κατάσταση για τους ποδοσφαιριστές που θα παίξουν, και για τον κόσμο που θα είναι στις κερκίδες της Τούμπας για να δει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Σπάρτακ Τρνάβα.

Η ώρα έναρξης του αγώνα, 8μμ, προκάλεσε απορίες, αλλά όπως και στο παιχνίδι με την Λοκομοτίβα, αυτή ήταν η επιλογή του Ιγκόρ Τούντορ, που θεωρεί ότι η κατάλληλη ώρα. Βέβαια, τέτοια ώρα η θερμοκρασία είναι ακόμη υψηλή και σε συνδυασμό με την υγρασία που ανεβαίνει με το σούρουπο, η κατάσταση γίνεται αποπνικτική.

Η ΕΜΥ προβλέπει για σήμερα το μεσημέρι 37 βαθμούς υπό σκιά στη Θεσσαλονίκη, ενώ στις 8μμ που θα ξεκινήσει το παιχνίδι, η θερμοκρασία θα είναι στους 32-34 βαθμούς, αλλά η αίσθηση θα είναι για 36. Η υγρασία την ώρα του παιχνιδιού θα είναι στο 55%, κάτι που θα κάνει ακόμη πιο δύσκολη την κατάσταση.

Έστω κι έτσι, πάντως, στην Τούμπα αναμένεται σήμερα πολύς κόσμος, τουλάχιστο 15.000.

Μέχρι χθες είχαν πουληθεί 4.000 διαρκείας (θα πωλούνται και σήμερα μέχρι τις 5μμ), αλλά και 3.000 εισιτήρια για το παιχνίδι. Προκειμένου να αποφευχθούν ουρές της τελευταίας ώρας, όπως με την Λοκομοτίβα, που οι τελευταίοι μπήκαν στο γήπεδο μετά το 3-0, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θύμισε χθες ότι εισιτήρια πωλούνται μέσω Ίντερνετ, αλλά και σε όλα τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, όπου εύκολα και χωρίς κούραση, μπορεί ο καθένας να αγοράσει και να τυπώσει εισιτήριο.

Σχετικά άρθρα

Τέλος από την Κηφισιά ο Μπασινάς
ΠΑΟΚ: Τα νεότερα για την κατάσταση των τραυματιών
Ανακοινώθηκε το Δ.Σ. για την αναδιάρθρωση!
«Φουλάρει» για Αθανασιάδη ο Ηρακλής
Τι απάντησε ο Χρήστος Τζόλης για το μέλλον του!
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Από το πάνω ράφι, η κάτω βόλτα
Next Article Υπογράφει ο Σαμαράς, αλλά όχι Ελλάδα!

Τελευταία νέα

Επίσημο: Τέλος εποχής για τον Πεπ Γκουαρδιόλα!
ΔΙΕΘΝΗ
22 May, 2026
Έξαλλοι οι οπαδοί της Παλμέιρας: «Αλαζονικός και ασταθής ο Φερέιρα!»
ΔΙΕΘΝΗ
22 May, 2026
Αθλητικές μεταδόσεις: Ξεχωρίζει το Final 4
MEDIA
22 May, 2026
Euroleague: Μπάχαλο με τα εισιτήρια του Final 4
ΜΠΑΣΚΕΤ
22 May, 2026
Follow US