Τι γράφει το φύλλο αγώνα

Μετά τα όσα έγιναν στο ντέρμπι, η αγωνία για το πως θα τα αποτυπώσουν στο χαρτί οι διαιτητές ήταν μεγάλη. Τελικά, οι τρεις άρχοντες του αγώνα απεικόνισαν την πραγματικότητα, χωρίς υπερβολές και σίγουρα χωρίς διάθεση να εξοντώσουν τον ΠΑΟΚ.

Το φύλλο αγώνα όντως προμηνύει σημαντική τιμωρία, αλλά η διατύπωσή του δίνει την αισιοδοξία ότι ο Δικέφαλος θα αποφύγει την πολύ βαριά καμπάνα.

Οι διαιτητές γράφουν για υβριστικά συνθήματα, συστάσεις από τα μεγάφωνα, κάποιες μικρής ισχύος κροτίδες που έπεσαν και τρία καπνογόνα που άναψαν στο δεύτερο ημίχρονο και το σημείο κλειδί, είναι η διακοπή στα 6’03” πριν το τέλος.

“Οπαδοί της ομάδας του ΠΑΟΚ πέταξαν στον περιβάλλοντα χώρο, πίσω από το καλάθι, αριστερά της γραμματείας, μια πολύ μεγάλης ισχύος (σ.σ. κροτίδα), η οποία προκάλεσε ωστικό κύμα, τεράστιο ήχο και καπνό. Αποφασίσαμε ότι το συγκεκριμένο γεγονός θα μπορούσε να βάλει σε μεγάλο κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα όλων των παραγόντων του αγώνα και ζητήσαμε την άμεση εκκένωση του γηπέδου” αναφέρει το φύλλο αγώνα για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Στη συνέχεια, οι διαιτητές αναφέρουν ότι η εκκένωση έγινε όπως ζήτησαν και επισημαίνουν “την αμέριστη συμπαράσταση των παραγόντων του ΠΑΟΚ και την καταλυτική επέμβαση της αστυνομικής δύναμης”.

Καταλήγουν ότι “ο αγώνας ολοκληρώθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα”.