“Να είμαστε έτοιμοι για του χρόνου”

Μεγαλύτερο σκορ περίμενε ο Αλέξης Αλεξίου, σύμφωνα με τις ευκαιρίες που δημιούργησε ο Απόλλων, αλλά και πάλι είναι ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτών του και τη νίκη με την Ζάκυνθο:

“Είχαμε μια πολύ καλή απόδοση σήμερα. Στο πρώτο μέρος είχαμε πολλές φάσεις παίζοντας ένα συνδυαστικό ποδόσφαιρο και σίγουρα αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στην τελική ενεργεία θα είχαμε και μεγαλύτερο σκορ. Στο δεύτερο μέρος δεν μπήκαμε καλά αν και χάσαμε κάποιες καλές ευκαιρίες. Μετά μετά τη μείωση που έκαναν οι φιλοξενούμενοι, αγχωθήκαμε, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό να μας στερήσει την νίκη”.

Και συνέχισε αναφερόμενος στη διαφορετική εικόνα των Πόντιων στον δεύτερο γύρο και την πρόκληση της νέας χρονιάς: “Για άλλη μια φορά όμως τρώμε γκολ από στημένη φάση. Ευχαριστώ τους παίχτες μου για την προσπάθεια τους ως τώρα γιατί θεωρώ ότι σε αυτόν τον δεύτερο γύρο η ομάδα παίζει ένα διαφορετικό ποδόσφαιρο. Εγώ θέλω να βλέπω έναν Απόλλωνα να παίζει καλό ποδόσφαιρο και φέτος βάλαμε ένα λιθαράκι για αυτό, ώστε να είμαστε έτοιμοι για του χρόνου. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήταν σήμερα εδώ και μας στήριξε”.