Θα εκτίσει την ποινή στις διακοπές!

Ο Μέγας Αλέξανδρος Ελλήνων είχε δεχθεί ποινή 6 μηνών από την ΕΠΣΜ για τα επεισόδια στην Κρήνη, αλλά φαίνεται πως η ΕΠΟ θα μειώσει την ποινή.

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας, είχε λάβει σοβαρά μέτρα για την ποινή που θα έδινε στον Μέγα Αλέξανδρο Ελλήνων για τα επεισόδια στον αγώνα μπαράζ με τον Ατρόμητο Πλαγιαρίου στο γήπεδο της Κρήνης (δείτε εδώ το βίντεο με το ξύλο).

Σε διοικητικό συμβούλιο που είχε πραγματοποιήσει, αποφάσισε να δώσει την ποινή των έξι μηνών στον Μέγα Αλέξανδρο. Φαίνεται όμως πως η ποινή θα διαφοροποιηθεί, καθώς η ομάδα πήγε στην ΕΠΟ.

Η ΕΠΟ, σύμφωνα με πληροφορίες, δέχθηκε τον Μέγα Αλέξανδρο Ελλήνων. Η ομάδα εξέφρασε το παράπονό της για την βαριά ποινή που δέχθηκε από την ΕΠΣΜ και φαίνεται πως η ποινή θα μειωθεί.

Αυτό που βγαίνει πάντα σε πληροφοριακό στάδιο, είναι πως η ποινή θα πάει σε δύο μήνες, που αυτό θα σημαίνει ότι θα μπορέσει να αγωνιστεί από την αρχή του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας ο σύλλογος, αφού το δίμηνο θα το έχει εκτίσει στις καλοκαιρινές διακοπές.

Πηγή : pameballa