ΠΑΟΚ : Μεταγραφές και… τρέξιμο

O χρόνος άρχισε να πιέζει πολύ, τα ψέμματα τελειώνουν και ο ΠΑΟΚ εξακολουθεί να έχει ένα ρόστερ και μεγάλα κενά! Το ότι έχει αρχίσει να αγχώνεται κι ο Άρνεσεν, αυτό είναι δεδομένο.

Την Πέμπτη παίζει στη Σλοβακία, λογικά θα περάσει στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, όπου οι αντίπαλοι είναι πιο δύσκολοι, ενώ σε λιγότερο από 20 μέρες ξεκινά το πρωτάθλημα.

Πότε θα είναι ο ΠΑΟΚ μια πλήρης και έτοιμη ομάδα;

Σε ότι αφορά την Ευρώπη, θα πρέπει να τονιστεί, ότι εφόσον περάσει την Σπάρτακ, ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να δηλώσει μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 10 Αυγούστου, τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ (20 και 27 Αυγούστου), έχοντας το δικαίωμα να κάνει μία προσθήκη την παραμονή του αγώνα.

Από το απόγευμα της Δευτέρας είναι στη Θεσσαλονίκη ο Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος αύριο θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο, καθώς και εξετάσεις έχει περάσει από την προηγούμενη εβδομάδα και το οικονομικό συμφωνημένο είναι (θα πάρει περίπου 500 χιλιάδες ευρώ το χρόνο).

Λέγεται πως μέσα στην εβδομάδα ο ΠΑΟΚ θα ανακοινώσει κι άλλη μεταγραφή, τουλάχιστο γίνεται προσπάθεια να κλείσει. Αυτό που έχει διαρρεύσει είναι πως το αργότερο με την επιστροφή της ομάδας από τη Σλοβακία, θα έχει τελειώσει άλλη μια μεταγραφή.

Παρά την δυστοκία, που προφανέστατα υπάρχει, στην Τούμπα υπάρχει μια βεβαιότητα ότι μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει ακόμη 3-4 παίκτες ενδεκάδας.

Αναμονή…