Δεν θα παίξει με Ουντινέζε…

Παρά τις προσπάθειες που έγιναν από την πλευρά του Ηρακλή για προγραμματισμό φιλικού αγώνα με την Ουντινέζε (κι όχι μόνο με τη Φιορεντίνα) επί ιταλικού εδάφους, κάτι τέτοιο τελικά δεν κατέστη εφικτό.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: “Παρά τις επαφές που υπήρχαν όλο το προηγούμενο διάστημα με τους υπεύθυνους της ιταλικής Ουντινέζε για διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης στη γείτονα χώρα, 12 ή 13 Αυγούστου, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό.

Έτσι, η ομάδα μας θα αγωνιστεί μόνο σε έναν φιλικό αγώνα στην Ιταλία, αυτόν με αντίπαλο την Φιορεντίνα, που θα πραγματοποιηθεί στις 15/08, στις 20:00 ώρα Ελλάδας και με τηλεοπτική μετάδοση από τη NOVA.

Η αποστολή του Ηρακλή θα αναχωρήσει για την Ιταλία το πρωί της Παρασκευής 14/08, ενώ η επιστροφή έχει προγραμματιστεί για το βράδυ της Κυριακής 16/08”.

Στο μεταξύ όπως έγινε γνωστό, ο Ηρακλής θα πάρει εισιτήρια για το φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου στην Ξάνθη (8 εύρω έκαστο για το πέταλο των Πηγαδίων), ενώ επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα υπέγραψε ο 18χρονος επιθετικός, Βασίλης Αμαραντίδη, που μέχρι πρότινος ανήκε στο σωματείο «Α.Σ.Α.Π ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ 2000».