Τι είπε ο Μουρίνιο στην γιατρό;

Θέμα έγινε στην Αγγλία η συμπεριφορά του Ζοζέ Μουρίνιο στην γιατρό της Τσέλσι, την Εύα Καρνέρο, η οποία έχει Ισπανό πατέρα, Αγγλίδα μητέρα και έχει γεννηθεί πριν από 42 χρόνια στο Γιβραλτάρ…

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα, ο Αζάρ έπεσε στο χόρτο σφαδάζοντας, η Καρνέιρο έφυγε… σφαίρα για τις πρώτες βοήθειες, αλλά ο Βέλγος σηκώθηκε γρήγορα, δεν είχε τίποτα και ήθελε να συνεχίσει. Επειδή, όμως, η γιατρός μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, ο Αζάρ έπρεπε να βγει από τον αγωνιστικό χώρο κι έτσι η Τσέλσι έπαιξε για μια επιθεση με 9 παίκτες, αφού είχε αποβληθεί κι ο Κουρτουά.

Το σκορ με την Σουόνσι ήταν 2-2 κι ο Μουρίνιο βγήκε από τα ρούχα του.

“Δεν μου άρεσε αυτό που έκανε το ιατρικό μας επιτελείο. Όποιος κάθεται στον πάγκο, είτε είναι γιατρός, είτε φροντιστής, είτε γραμματέας, πρέπει να νιώθει από ποδόσφαιρο και να καταλαβαίνει το παιχνίδι. Ο γιατρός πρέπει να είναι σίγουρος ότι ο παίκτης τραυματίστηκε για να μπει στον αγωνιστικό χώρο. Εγώ ήμουν σίγουρος ότι ο Αζάρ δεν είχε τίποτα. Δέχτηκε ένα χτύπημα, ήταν και λίγο κουρασμένος…  Η γιατρός με άφησε με 8 παίκτες συν τον τερματοφύλακα σε μια κόντρα επίθεση”, εξήγησε μετά το παιχνίδι ο Μουρίνιο, χωρίς όμως να αποκαλύψει τι είπε στην Καρνέιρο, μόλις αυτή επέστρεψε στον πάγκο.

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ, της είπε „Fuck off! Fuck off!“, αλλά αυτό δεν το επιβεβαιώνει κανένας…