Η μπλούζα και η αγκαλιά…

Με όλα όσα έγιναν χθες στο «Κλεάνθης Βικελίδης» υπήρξαν και δύο γεγονότα τα οποία πέρασαν στα ψιλά, αλλά έχουν την δική τους σημασία.

Δευτερόλεπτα μετά το γκολ που πέτυχε ο Ανδρέας Τάτος έτρεξε προς την θύρα 3 για να πανηγυρίσει, βγάζοντας την φανέλα του. Από κάτω φορούσε μία μπλούζα με… πολλά μηνύματα. Του την έχουν χαρίσει από τον Super 3 Νεάπολης με το πολύ ιδιαίτερο μήνυμα…: «Don’t give up the fight».

Ο Τάτος δεν το έχει παίξει ποτέ Αρειανός, ούτε έχει πουλήσει Αρειανοσύνη. Είναι ξεκάθαρο όμως πως από πέρσι έχει δεθεί με την ομάδα, ενώ να θυμίσουμε πως το καλοκαίρι ήταν καθαρά προσωπική επιλογή του να αγνοήσει τις προτάσεις που είχε και να φορέσει για δεύτερη σεζόν την φανέλα του Άρη.

Το δεύτερο γεγονός που πέρασε στα ψιλά ήταν η κίνηση του Βανγκέλι, στην φάση που αποβλήθηκε ο Κάτσε. Αμέως μετά το μαρκάρισμα του Αλβανού μέσου του ΠΑΟΚ, ένας όμιλος παικτών του Άρη έτρεξε κατά πάνω του, με τον Βανγκέλι να φτάνει πρώτος και να τον αγκαλιάζει για να τον προστατέψει. Κι αυτό ήθελε να κάνει (κι ας υπάρχουν παραπλανητικές φωτογραφίες…).