Φοβερό fair play με… χιούμορ (Video)

Με ένα απίστευτο… Fair Play ξεκίνησε η League 1 στην Αγγλία το προηγούμενο Σάββατο κι αυτό που έγινε στο παιχνίδι Ντονκάστερ – Μπέρι, δεν γίνεται κάθε μέρα!

Στις καθυστερήσεις του αγώνα, με το παιχνίδι στο 0-0 τραυματίστηκε ένας παίκτης της Μπέρι και μπήκε το ιατρικό τημ στον αγωνιστικό χώρο. Οι παίκτες της Ντονκάστερ προσπάθησαν να επιστρέψουν την μπάλα στον τερματοφύλακα της Μπέρι, αλλά αυτός ήταν έξω από την εστία του και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα στο 93′!

Ο Χάρι Φόρεστερ, που χρίστηκε άθελά του σκόρερ, απολογήθηκε στους παίκτες της Μπέρι, λέγοντας πως δεν το ήθελε και οι παίκτες της Ντονκάστερ είπαν στους παίκτες της Μπέρι ότι θα τους αφήσουν να ισοφαρίσουν.

Το πρόβλημα ήταν ο διαιτητής, καθώς κανονικά είχαν περάσει και οι καθυστερήσεις και έπρεπε να σφυρίξει τη λήξη! Δέχτηκε κι αυτός, όμως, να αποκατασταθεί η αδικία, κι άφησε το παιχνίδι ως το 95′ για να ισοφαρίσει η Μπέρι με τον Λίον Κλαρκ, που διέσχισε το γήπεδο ανενόχλητος.

Μόλις μπήκε στην περιοχή, ο τερματοφύλακας της Ντονκάστερ πήγε να του κάνει πλάκα, προσποιούμενος πως δεν θα τον αφήσει να σκοράρει, αλλά γέλασαν κι οι δύο, και ο παίκτης της Μπέρι ισοφάρισε…

Δείτε το βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=3rqiwVJB9Io