Κωμικότητες με Μαλεζά

Ο Στέλιος Μαλεζάς επέστρεψε μετά από τρία χρόνια στον ΠΑΟΚ και όπως είπε κι ο ίδιος, αυτή την επιστροφή την περίμενε πέρσι, αλλά τελικά δεν ήρθε.

Ο 30χρονος αμυντικός, είχε πράγματι προταθεί στον ΠΑΟΚ, μόλις τελείωσε το συμβόλαιό του με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, αλλά περσι το καλοκαίρι δεν κρίθηκε απαραίτητος, κι έτσι τελικά πήγε στον Παναιτωλικό.

Εσχάτως έγινε προσπάθεια να… φορτωθεί η περσινή επιλογή στον Σαββίδη, επειδή δήθεν ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ ενοχλήθηκε από το γεγονός ότι ο Μαλεζάς είχε πάρει τα χρήματά του όταν έφυγε στην Γερμανία και δεν τα… χάρισε, αλλά αυτά είναι… παραμύθια.

Ο Μαλεζάς πωλήθηκε τον Ιούνιο του 2012 στην Φορτούνα Ντίσελντορφ κι ο ΠΑΟΚ πήρε 450.000 ευρώ. Απ΄ αυτά εξόφλησε τον ποδοσφαιριστή, που είχε τότε πολύ μικρό συμβόλαιο, και είχε να παίρνει σχεδόν χρήματα ενός χρόνου. Όλα αυτά έγιναν πριν αναλάβει την ΠΑΕ ο Σαββίδης.

Σε ότι αφορά την πώληση του Μαλεζά τότε, ήταν επιθυμία δικη του να δοκιμάσει στην Γερμανία, αλλά και της ομάδας, χωρίς ωστόσο να το πιέσει. Ο ΠΑΟΚ είχε δώσει τότε στον Μαλεζά το δικαίωμα να επιλέξει αυτός τι θα γίνει, αν και ο Δώνης είχε ήδη κινήσει τις διαδικασίες για να φέρει στην Τούμπα τον Κουμαλό. Όταν πουλήθηκε ο Μαλεζάς, έφερε ο Γεωργιάδης και τον Βιβιάν.

Αυτά έγιναν τότε, προς αποκατάσταση της αλήθειας.