“Μας τρομάζει η επόμενη ημέρα”

Για το μέλλον του Άρη μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των “κίτρινων”, Άγγελος Σπυρίδων, βγάζοντας παράλληλα και μια κραυγή αγωνίας για την καμπή στην οποία βρίσκεται ο σύλλογος.

«Ανησυχώ για το αύριο της πορείας του συλλόγου. Δεν βλέπω όραμα και δεν βλέπω φως. Ο Άρης δεν μπορεί να σταθεί στην Β’ Εθνική εξαιτίας των οφειλών. Με τα 200.000 ευρώ επιχορήγηση δεν σώζεται η ομάδα. Πρέπει να βρεθεί κάποιος παράγοντας ή κάποιοι παράγοντες να μπορέσουν να σώσουν τον σύλλογο. Αν δεν βρεθούν αυτοί αναγκαστικά θα πάει στην Γ’ Εθνική” τόνισε χαρακτηριστικά στον “Arena FM” και πρόσθεσε: “Συμπίπτει και με τα 100 χρόνια της ομάδας. Είναι κάτι που μας τρομάζει και μας ανησυχεί. Όλα τα τμήματα βρίσκονται σε τραγική κατάσταση ενώ παλαιότερα μεσουρανούσαν. Πλέον πάει ο κόσμος στο γήπεδο και γυρνάει στεναχωρημένος. Χθες γύρισαν τα δύο μου τα παιδιά από το γήπεδο και ήταν κλαμένα. Εγώ τι να κάνω και τι να τους απαντήσω; Υπάρχει ένας βουβός πόνος που δεν εκδηλώνεται.

Έπαιξα σε αυτή την ομάδα 17 χρόνια και είμαι ένας από αυτούς που τίμησαν και ανέδειξε η ομάδα. Από γίγαντας έγινε νάνος. Πλέον, δεν τον υπολογίζουνε και δεν έχει την οντότητα που είχε. Είναι μια ομάδα-σαβούρα πλέον. Παλαιότερα τον έβλεπαν από παντού. Οι ομάδες χτίζονται όταν υπάρχει βασικός κορμός. Ρεάλ και Μπαρτσελόνα κάνουν μια-δυο μεταγραφές την χρονιά. Δεν μπορείς να αλλάζεις πέντε και έξι παίκτες. Στα χρόνια μου ήμασταν κοντά, ήμασταν δεμένοι και ποτίσαμε και με αίμα την φανέλα. Τώρα είναι ένα φύγε εσύ , έλα εσύ».