Επικήρυξε τον οπαδό της!

Η Όσναμπρικ, ομάδα της Γ΄ Γερμανίας, την πάτησε καθώς το παιχνίδι Κυπέλλου με την RB Λειψία διακόπηκε με σκορ 1-0 υπέρ της στο 71′, επειδή ένας οπαδός χτύπησε με αναπτήρα στο κεφάλι τον διαιτητή και λογικά θα μηδενιστεί.

Η ομάδα του γερμανικού Βορρά, ζήτησε συγνώμη για το περιστατικό και ξεκίνησε έρευνα για να εντοπίσει τον δράστη, τον οποίο επικήρυξε με 5.000 ευρώ.

Αυτό το ποσό θα πάρει οποιοσδήποτε δώσει στοιχεία που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό του ανεγκέφαλου, που πέταξε τον αναπτήρα.

Στην Λειψία, πάντως, το πήραν προσωπικά (ο αναπτήρας είχε στόχο έναν επιθετικό της και κατά λάθος βρήκε τον διαιτητή), καθώς γνωρίζουν ότι είναι η πιο μισητή ομάδα των επαγγελματικών κατηγοριων στη Γερμανία, λόγω της πρακτικής της Red Bull, που αγόρασε μια ομάδα 5ης κατηγορίας και να ανέβασε τρένο στις επαγγελματικές κατηγορίες.

“Γνωρίζουμε ότι μας περιμένει άλλη μια καυτή βραδιά σε εχθρικό περιβάλλονν. Όλα τα παιχνίδια έτσι θα είναι για μας” δήλωσε ο προπονητής της Λειψίας, Ραλφ Ράνγκνικ, για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπράουνσβαϊχ.