Οι… ατυχίες του Ιμπράκοβιτς

Λέγεται Αμπντουλάχ Ιμπράκοβιτς και είναι ο ανθρωπος, με τον οποίο συνδιαλέγεται τόσο καιρό ο ΠΑΟΚ για να κλείσει την μεταγραφή του Γκόικο Τσίμιροτ.

Ο 45χρονος, είναι ο τεχνικός διευθυντής της Σαράγεβο τα τελευταία δύο χρόνια και πριν πάρει αυτό το πόστο στην μεγάλη ομάδα της Βοσνίας, δοκίμασε την τύχη του ως προπονητής, έχοντας και δυσάρεστες εμπειρίες.

Ο Ιμπράκοβιτς δούλεψε ως προπονητής στην Βελέζ Μόσταρ για σχεδόν δύο χρόνια (Οκτώβριος 2008 – Μάιος 2010) και το καλοκαίρι του 2010 πήγε στην Τσέλικ Ζένιτσα, όπου πέρασε δύσκολες στιγμές.

Στις αρχές της σεζόν, στις 21 Σεπτεμβρίου 2010, άγνωστος περιέλουσε το αυτοκίνητό του με οξύ, προκαλώντας ζημιές κι αναγκάζοντας τον Ιμπράκοβιτς να το πάει για βάψιμο.

Λίγο αργότερα, τα πράγματα χειροτέρεψαν.

Τη νύχτα της 31ης Οκτωβρίου 2010 άγνωστοι έβαλαν γκαζάκια κάτω από την πολυτελή Τζάγκουαρ του Ιμπράκοβιτς και την έκαναν… έτσι.

ibrakovic

Παρά τις ατυχίες που είχε στη Ζένιτσα (η πόλη που γεννήθηκε ο Ζόραν Σάβιτς), ο Ιμπράκοβιτς έβγαλε τη σεζόν, έμεινε ένα χρόνο χωρίς δουλειά, το καλοκαίρι του 2012 ανέλαβε την Σλόμποντα Τούζλα, αλλά έφυγε μόλις ξεκίνησε η σεζόν και παράτησε την προπονητική.

Το καλοκαίρι του 2013 έγινε τεχνικός διευθυντής της Σαράγεβο, και είναι ο άνθρωπος που κάνει τις μεταγραφές. Αυτός πούλησε τον Στόιτσεφ στον Ατρόμητο, αυτός είναι που μιλά τον τελευταίο καιρό με τον Άρνεσεν για να του πουλήσει τον Τσίμιροτ με το ποσό ρεκόρ, για τα δεδομένα της Βοσνιακής Λίγκας, του 1,3 εκατομμυρίου ευρώ.