By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Τα 28 εκατομμύρια πιάνουν τόπο!
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΔΙΑΦΟΡΑΔΙΕΘΝΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα 28 εκατομμύρια πιάνουν τόπο!

Τhessports
Last updated: 18/08/2015 23:42
Τhessports
Share
SHARE

Το πρώτο πράγμα που έκανε αυτό το καλοκαίρι ο Λουίς Φαν Χάαλ, ήταν να δώσει 28 εκατομμύρια ευρώ στην Αϊντχόφεν για να πάρει στο Ολντ Τράφορντ τον Μέμφις Ντεπάι!

Ο 21χρονος Ολλανδός επιθετικός φαίνεται πως έκανε με το… καλημέρα απόσβεση τα χρήματα που ξόδεψε η Γιουνάιτεντ, καθώς με δύο δικά του γκολ, ανέτρεψε το 0-1 της Μπριζ, έκανε το 2-1 και λύτρωσε την Μάντσεστερ, που πέτυχε και τρίτο γκολ στις καθυστερήσεις με έναν Βέλγο, τον Φελαϊνί, και πηγαίνει ως ακλόνητο φαβορί την ερχόμενη εβδομάδα στο Μπριζ.

Το παιχνίδι ήταν μονόλογος της Γιουνάιτεντ, που είχε 12-1 τελικές και βρέθηκε να χάνει με ένα… υπέροχο αυτογκόλ του Κάρικ! Η Μπριζ έπαιξε με 10 παίκτες από το 80′ λόγω αποβολής του Μεσέλ με δεύτερη κίτρινη.

Στα άλλα παιχνίδια, ο ΑΠΟΕΛ έχασε στο Καζακστάν από την Αστάνα με 1-0, στο τέλος γλίτωσε από δεύτερο γκολ και θα έχει δύσκολο έργο στο ΓΣΠ για να περάσει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο Ολίμπικο της Ρώμης, σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, οι ανισόρροποι οπαδοί της Λάτσιο έκαναν τις… μαϊμούδες κάθε φορά που ακουμπούσαν τη μπάλα οι σκουρόχρωμοι παίκτες της Λεβερκούζεν κι ο Σουηδός, Γιόνας Έρικσον, απείλησε να διακόψει τον αγώνα. Οι ηλίθιοι της κερκίδας πανηγύρισαν τη νίκη της Λάτσιο με 1-0, με ένα γκολ που πέτυχε ο… μαύρος Κεϊτά, από τη Σενεγάλη.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος έπαιξε 90 λεπτά, ενώ ο Σταφυλίδης ήταν στο Άουγκσμπουργκ για να κλείσει τη μεταγραφή του.

Στη Λευκορωσία, η Παρτιζάν έμεινε με 10 στο 45′ λόγω αποβολής του Γιέφτοβιτς, η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ ήταν καλύτερη και με γκολ του Γκορντέιτσουκ στο 75′ πήρε τη νίκη.

Στη Λισαβόνα η Σπόρτινγκ ήταν καλύτερη, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, αλλά περιορίστηκε στο ρευστό 2-1 επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο Νάτχο μπήκε αλλαγή στο 89′.

Οι αγώνες

Αστάνα – ΑΠΟΕΛ 1-0 (14′ Ντζολτσίεφ)

Μαν. Γιουνάιτεντ – Μπριζ 3-1 (13′, 43′ Μέμφις, 94′ Φελαϊνί – 8′ αυτ. Κάρικ)

Σπόρτινγκ Λισ. – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 2-1 (12′ Γκουτιέρεζ, 82′ Σλιμάνι – 40′ Ντουμπιά)

Λάτσιο – Λεβερκούζεν 1-0 (77′ Κεϊτά)

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ – Λεβερκούζεν 1-0 (75′ Γκορντέιτσουκ)

Σχετικά άρθρα

Χόνγκλα: «Μου αρέσει η Θεσσαλονίκη, είμαι χαρούμενος εδώ»
Τα δεδομένα για Γιαννούλη και ΠΑΟΚ
Έτοιμη για Τούμπα η Εθνική Νέων
Επέστρεψε στον Ολυμπιακό ο Φορτούνης
Βόμβα: «Ο Πέρεθ δάνεισε 400 εκατομμύρια στη Μπαρτσελόνα!»
TAGGED:Τσάμπιονς Λιγκ
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Ο Όλσεν πήρε τα… βουνά
Next Article Αντί για την Τούμπα, βρίσκονται στο Βαγιέκας!

Τελευταία νέα

Βρήκε προπονητή ο Προμηθέας
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
3 June, 2026
Αθλητικές μεταδόσεις: Το πρόγραμμα της Τετάρτης
MEDIA
3 June, 2026
Και τελικά… ανατροπή: Παραμένει Θεσσαλονίκη ο Μέλβιν!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
3 June, 2026
Ο ΠΑΟΚ ψωνίζει από ΑΕΚ, η ΑΕΚ από ΠΑΟΚ!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
2 June, 2026
Follow US