Media News

* Κανονικά στις τηλεοπτικές οθόνες και σήμερα, οι εκπομπές της Δευτέρας, με συζήτηση μεταξύ άλλων για το χθεσινό ντέρμπι και τον πόλεμο ανακοινώσεων μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ.

* Η πρώτη χρονικά είναι το “Derby” με τον Κώστα Χήτα στο ΤV Mακεδονία, στις 10.30μμ. Καλεσμένοι ο υποψήφιος Δήμαρχος Παύλου Μελά και ρεπόρτερ ΠΑΟΚ, Τάσος Σταμπουλής, ο Θανάσης Δημόπουλος, ο Μπάμπης Αποστολίδης και ο Λάζαρος Πολατιάν, ενώ θα υπάρξει και σύνδεση με Αθήνα για την ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον Ολυμπιακό ως απάντηση στην ανακοίνωση του ΠΑΟΚ.

* Απ΄ όλα έχει το μενού σήμερα μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα και στη «Δίκη» στον ΣΚΑΪ με τον Κυριάκο Θωμαίδη. Όπως προανήγγειλε ο ίδιος, θα δούμε «ένα video για γέλια και για κλάματα και μια αποκάλυψη για τον “αόρατο” άνθρωπο του ελληνικού ποδοσφαίρου, που ερευνάται εισαγγελικά».

* Εξαιρετικά πηγαίνει η υποψηφιότητα του συναδέλφου Τάσου Σταμπουλή, ο οποίος είναι υποψήφιος Δήμαρχος Παύλου Μελά, με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ. Σε διαδικτυακή δημοσκόπηση που διηνήργησε η ιστοσελίδα pmnews.gr που καλύπτει την επικαιρότητα του Δήμου Παύλου Μελά, ο Σταμπουλής είναι 2ος με 25,4%, με ανοδικές τάσεις, πίσω από τον Ιωάννη Μοσχούλα, που έχει 27,2%. Τα ποσοστά του συναδέλφου είναι εξαιρετικά, αν αναλογιστεί κανείς ότι η υποψηφιότητά του έγινε γνωστή μόλις πριν από δύο εβδομάδες.

* H επιστράτευση δημοσιογράφων και γενικώς ανθρώπων του Τύπου για τις επερχόμενες εκλογές συνεχίζεται. Όπως όλα δείχνουν, στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωκλογές, θα είναι και ο εξαιρετικός συνάδελφος, Στέλιος Κούλογλου.

* Το εγχείρημα του Aris FM δεν στέφθηκε με επιτυχία στη Θεσσαλονίκη, αλλά στον Ολυμπιακό μάλλον έχουν καλύτερη συνταγή. Έτσι, γύρω στο τέλος του μήνα αναμένεται να ξεκινήσει εκπομπές ο «Θρύλος FM 104». Το ραδιόφωνο του Ολυμπιακό θα εκπέμψει από τις ίδιες εγκαταστάσεις με το «Παραπολιτικά 90,1 FM», προκαλώντας και συνειρμούς για το ιδιοκτησιακό τους καθεστώς.

* Όπως έχει γράψει η στήλη ο σταθμός «Παραπολιτικά FM» αναμένεται να εκπέμψει και στη Θεσσαλονίκη στους 99,4 FM συχνότητα που είχε ο Flash, ιδιοκτησίας Γιώργου Αρβανιτίδη.

* «Ζοτς, ο Θρύλος» τιτλοφορείται το βιβλίο 100 σελίδων, που κυκλοφορεί αύριο Τρίτη 18/3 στα περίπτερα, μαζί με την εφημερίδα “Goal News”, στην έκδοση των 2,5 ευρώ. Εξαιρετική δουλειά από τον Ανδρέα Δημάτο και το τημ του (Σκουντής, Λαούδης, Ασπρούλιας), που κλέβει την παράσταση στον Αθλητικό Τύπο με τις ειδικές εκδόσεις.

* «Η εταιρία εξακολουθεί να υφίσταται τις συνέπειες των συνεχιζόμενων αρνητικών οικονομικών συγκυριών. Οι συνέπειες αυτές είναι εμφανείς στη μείωση του κύκλου εργασιών και στη πιστοδοτική περίοδο προς πελάτες με επαχθείς επιπτώσεις επί της ταμειακής ρευστότητας. Η διοίκηση επιμένει στη μείωση κόστους λειτουργίας και κόστους παραγωγής ιδίου προγράμματος και επαυξάνει τις προσπάθειες» αναφέρει η σημερινή ανακοίνωση της «Τηλέτυπος ΑΕ». Αυτό σημαίνει οι περικοπές στο MEGA δεν θα αποφευχθούν.

* Τα συλλυπητήρια της στήλης στους καναλάρχες και τους εκδότες, που βιώνουν τις συνέπειες της κρίσης. Μήπως να κάνουμε κανέναν έρανο να τους βοηθήσουμε;

* Το «Πρώτο Θέμα» με το περιοδικό «Άνωθεν», με φωτογραφίες της χώρας από ψηλά, ήταν πρώτο σε πωλήσεις αυτή την Κυριακή με 140.000 φύλλα. Δεύτερο έπεσε το «Έθνος της Κυριακής» με 114.000 φύλλα, καθώς ο Καζαντζάκης μάλλον άρχισε να κουράζει. Ακολούθησαν «Real News» με 90.000 φύλλα, όσα και το «Βήμα της Κυριακής», ο «Τύπος της Κυριακής» με 20.000 φύλλα, η «Κυριακάτικη Δημοκρατία» με 14.000 φύλλα και η «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» με 11.000 φύλλα.