Αποφυλακίστηκε ο Big Mac

Ελεύθερος είναι και πάλι ο Μάκης Ψωμιάδης, μετά τις περιπέτειές του με τη δικαιοσύνη και την παραμονή του επί 4,5 χρόνια στη φυλακή.

Ο Big Mac αποφυλακίστηκε και απομένει να δούμε αν μπορεί να ζήσει χωρίς ποδόσφαιρο!

Το ρεπορτάζ είναι από το sdna

Από την περασμένη Πέμπτη ο Μάκης Ψωμιάδης είναι ελεύθερος. Ο πρώην μεγαλοπαράγοντας είχε καταδικαστεί σε 10 χρόνια κάθειρξη για την υπόθεση υπαιξέρεσης 21,5 εκατομμυρίων ευρώ από τα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ στο διάστημα της διοίκησής του μεταξύ 2001- 2003.

Τον Απρίλιο του 2014 οι δικαστές του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων έκριναν ένοχο τον πρώην παράγοντα της ΑΕΚ για την υπόθεση υπεξαίρεσης 21,5 εκατομμυρίων ευρώ από τα ταμεία της ΠΑΕ την περίοδο 2001-2003 και τον καταδίκασαν σε δέκα χρόνια κάθειρξη.

Ο πρώην μεγαλοπαράγοντας της ΑΕΚ και της Καβάλας, εξέτισε 4 χρόνια και 2 μήνες από την ποινή του.

Η υπόθεση των στημένων

Το όνομά του ήταν από τα πιο ηχηρά ανάμεσα σε όσα ενεπλάκησαν στην υπόθεση των στημένων αγώνων το 2011 και συνελήφθη με επεισοδιακό τρόπο στα Σκόπια, όπου είχε διαφύγει.

Τον Δεκέμβριο του 2013 ο κ. Ψωμιάδης καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4,5 ετών με αναστολή και 35.000 ευρώ πρόστιμο από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για την υπόθεση με τα στημένα παιχνίδια. Αν δεν υπήρε όμως η καταδίκη για την υπόθεση με την ΑΕΚ, θα είχε αποφυλακιστεί τότε, καθώς λόγω της προφυλάκισής του και των μεροκάματων που έκανε στη φυλακή μέχρι τότε, είχε εκτίσει την ποινή του.