By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: «Μπορούμε τα δύσκολα»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
ΠΑΟΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Μπορούμε τα δύσκολα»

Τhessports
Last updated: 28/08/2015 16:35
Τhessports
Share
SHARE

Για την κλήρωση των ομίλων του Europa League μίλησε ο Χάρης Χαρίσης κάνοντας λόγο για δύσκολη κλήρωση που όμως ο ΠΑΟΚ την «έχει». 

Αναλυτικά:

«Είναι δύσκολο σίγουρα, όλες οι ομάδες είναι δύσκολες και καλές για αυτό και έχουν φτάσει μέχρι εδώ. Η Ντόρτμουντ είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή, αλλά πιστεύω ότι εμείς θα τα καταφέρουμε. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μόνο νίκες στην έδρα μας και εκτός έδρας κάθε βαθμός είναι σημαντικός»

«Την Ντόρτμουντ την ξέρουμε όλοι, ξέρουμε την έδρα της, τον κόσμο, είναι φοβερή. Αλλά το ίδιο καλή έδρα έχουμε και εμείς. Η Καμπάλα είναι μία καλή ομάδα, απέκλεισε τον Παναθηναϊκό και είναι δύσκολος αντίπαλος. Την Κράσνονταρ η αλήθεια είναι ότι δεν την ξέρω, προς το παρόν. Είναι μία καινούργια ομάδα και για να κατάφερε να φτάσει εδώ σημαίνει ότι είναι μία καλή ομάδα».

Όσο για τον εαυτό του και το πότε θα επιστρέψει, τόνισε: «Υπάρχει ένα δημιουργικό άγχος, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα με υψηλές απαιτήσεις και θέλω να καταφέρω να ανταποκριθώ. Οι τραυματισμοί είναι μέσα στο ποδόσφαιρο, τραυματίστηκα στην προπόνηση και θα προσπαθήσω να επιστρέψω όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Πέρυσι στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν έπαιζα ως αμυντικό χαφ, ενώ σε κάποια παιχνίδια έπαιξα και πιο μπροστά. Για τη θέση του αμυντικού χαφ με υπολογίζει και ο κύριος Τούντορ, προφανώς κάτι είδε και αυτός, γιατί με βλέπει κάθε μέρα στις προπονήσεις».

Για Ντόρτμουντ και Καμπάλα:

«Όλοι ήθελαν για αντίπαλο την Ντόρτμουντ, γιατί είναι μία ξεχωριστή εμπειρία και ακόμη πιο μεγάλη πρόκληση είναι να διεκδικήσεις κάτι απέναντι της. Ο προπονητής θέλει να είναι όλοι οι παίκτες σε ετοιμότητα, διότι μέσα στη διάρκεια της χρονιάς θα έχουμε πολλά παιχνίδια και θέλει να είμαστε όλοι σε καλή κατάσταση. Εμείς θα είμαστε 100% συγκεντρωμένοι γιατί αν υποτιμήσουμε την Καμπάλα θα έχουμε προβλήματα. Ίσως ο Παναθηναϊκός να μην ήταν απόλυτα συγκεντρωμένος, γιατί δεν τους φόβισε το όνομα της».

Σχετικά άρθρα

Ο Άρης κοντά στον Φούντα!
Η Άστον Βίλα έκανε… δώρο στον Ολυμπιακό!
Αήττητος και νταμπλούχος ο ΠΑΟΚ!
«Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση ο Οικονόμου…»
Ώρα τελικού για τα κορίτσια του ΠΑΟΚ!
TAGGED:Χαρίσης
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article «Δύσκολη κλήρωση αλλά έχουμε πιθανότητες»
Next Article «Κανείς δεν θα περάσει εύκολα στην Τούμπα»

Τελευταία νέα

Ο Γκάλης για τον μεγάλο τελικό της Euroleague
ΜΠΑΣΚΕΤ
24 May, 2026
Σάκοτα: «Σεβόμαστε τον Άρη, θέλουμε να συνεχίσουμε»
ΜΠΑΣΚΕΤ
24 May, 2026
Στο ΟΑΚΑ για τον τελικό της Euroleague οι Αντετοκούνμπο
ΜΠΑΣΚΕΤ
24 May, 2026
Άρης: Μπήκε στην αποστολή ο Αντετοκούνμπο, αλλά…
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
24 May, 2026
Follow US