By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Τον Άρη τον έκαναν… Βέροια
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΑΡΗΣΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τον Άρη τον έκαναν… Βέροια

Τhessports
Last updated: 04/09/2015 20:46
Τhessports
Share
SHARE

Οι αντιπαραθέσεις Αρβανιτίδη – Καρυπίδη μεταφέρθηκαν στον Άρη, όπου απ΄ότι φαίνεται θα δώσουν μάχη στη γενική συνέλευση της Δευτέρας, για να αποκτήσουν τον έλεγχο της ποδοσφαιρικής ομάδας των κιτρίνων, που θα παίξει στην Γ΄Εθνική.

Η πλευρά Αρβανιτίδη, δια του Νίκου Κυρκούδη, νομικού εκπροσώπου του Νίκου Αρβανιτίδη, θεωρεί ότι υπάρχει ασυμβίβαστο για τον Καρυπίδη, ενώ άφησε υπόνοιες ότι το ενδιαφέρον του μπορεί να μην είναι πραγματικό.

«Είναι αιφνιδιασμός με δεδομένο ότι η ομάδα της Βέροιας αγωνίζεται στη Σούπερ Λιγκ, φέτος ξεκίνησε με μεγάλες φιλοδοξίες στο πρωτάθλημα, έχουν γίνει μεταγραφές, φιλοδοξίες για καλύτερη πορεία, να δούμε αν είναι υπαρκτό το ενδιαφέρον του. Τίποτα δεν μπορεί να μας εκπλήσσει. Μακάρι να είναι αληθινό και να έρθουν τη Δευτέρα και να απαντήσουν στις αγωνιώδεις ερωτήσεις από τον κόσμο του Άρη. Το κυριότερο ερώτημα είναι πως ένας άνθρωπος που πρόσφατα απέκτησε μια ανώνυμη εταιρία αυτής της εμβέλειας και με αυτόν τον αριθμό μετοχών πώς θα μπορέσει να συνδυάσει τα δύο πράγματα. Δύο καρπούζια σε μια μασχάλη δε χωράνε λέει ο λαός. Έχουμε και το παράδειγμα της Κέρκυρας. Να είμαστε επιφυλακτικοί γενικότερα. Αυτές οι διαβεβαιώσεις που δίνονται στη ρύμη του λόγου δεν τις λαμβάνω υπόψιν μου. Και στις γραπτές διαβεβαιώσεις ο Άρης την πάτησε τόσο άσχημα και δεν μπόρεσε να αγωνιστεί φέτος στη Football League. Υπάρχουν ασυμβίβαστα και από την πλευρά της διοίκησης του Ερασιτέχνη από σωματείο σε σχέση με τη μετοχή ή μετοχών άλλης ΠΑΕ. Τα έγγραφα θα έπρεπε να έχουν μεγαλύτερη ασφάλεια. Αυτά θα τα πούμε τη Δευτέρα στη συνέλευση», είπε ο Κυρκούδης, μιλώντας σήμερα στο “Αθλητικό Μετρόπολις”.

Ο Κυρκούδης, πάντως, αποκάλυψε ότι οι δύο υποψήφιοι για τον ποδοσφαιρικό Άρη, συνεχίζουν να συνεργάζονται επαγγελματικά!

«Οι σχέσεις τους είναι επαγγελματικές, εκτός από την ομάδα, είχαν μία σχέση με τα σούπερ μάρκετ που δεν έχει λήξει», είπε ο Κυρκούδης!

Σχετικά άρθρα

Παπαδόπουλος ο αντί- Γκαρσία;
Ξανά στους πάγκους ο Μαλεζάς
Καμπάνα της ΔΕΑΒ στον ΠΑΟΚ!
Τέλος από τον Πανσερραϊκό ο Σαραγόσα
Πάει για «μπαμ» με Μπιρτς ο Άρης!
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Ο Μπερμπάτοφ πούλησε 150 διαρκείας… (για την ώρα)
Next Article Με Τζιόλη και Αραβίδη η Εθνική

Τελευταία νέα

Τα ισπανικά ΜΜΕ αποκάλυψαν τη «βόμβα» 150 εκατομμυρίων ευρώ του Πέρεθ!
ΔΙΕΘΝΗ
5 June, 2026
Επίσημο του Ναζ Μήτρου Λονγκ στον ΠΑΟΚ
ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
5 June, 2026
Επικό ποστ Ηρακλή για… Λίβερπουλ και Ιραόλα! (pic)
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
5 June, 2026
Άρης: «Νυστέρι» για Χόνγκλα
Featured ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
5 June, 2026
Follow US