By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Θέλουν νέο ραντεβού
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΗΡΑΚΛΗΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θέλουν νέο ραντεβού

Τhessports
Last updated: 02/12/2016 21:29
Τhessports
Share
SHARE

Για το γεγονός πως δεν βρέθηκαν στη συνάντηση με τον Νίκο Καγιούλη τοποθετήθηκε στο Metropolis 95,5 FM ο Νίκος Ποντίκης.

Τόνισε πως η απουσία του λογιστή του Θόδωρου Δρακόπουλου ήταν η αιτία και η παρουσία του είναι απαραίτητη, ενώ είπε πως θα προγραμματιστεί νέο ραντεβού των δύο πλευρών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Metropolis 95,5 FM

Για το λόγο που δεν έγινε το ραντεβού: «Δεν έγινε λόγω απρόοπτου προβλήματος του λογιστή του κ. Δρακόπουλου, ο οποίος είναι πολύ σημαντικός για την συνάντηση».

Για το οτι ο κ. Καγιούλης λέει πως δεν πήγε κανείς, σχολίασε: «Εγώ προσωπικά ενημέρωσα τον κ. Καγιούλη, είχαμε πάει και στη Μίκρα, αλλά λόγω του απρόοπτου δεν έγινε η συνάντηση».

Για το αν ανανεώθηκε το ραντεβού: «Δεν είπαμε κάτι συγκεκριμένο, για το πότε θα ξαναγίνει, αλλά σίγουρα αυτές της μέρες θα ορίσουμε.

Όλοι όσοι είμασταν στην επιτροπή αγωνιούμε. Δεν έχει σημασία τώρα εάν δεν ήρθε ο ένας. Οπότε εκ των πραγμάτων τώρα ανησυχούμε γιατί ο χρόνος δεν είναι με το μέρος μας και όπως έχω ξαναπεί, η κατάσταση τείνει να γίνει μη αναστρέψιμη».

Για το ότι αυτοί που καταστρέφουν τον Ηρακλή, κατηγορούν εσάς: «Μπορεί να λέει ό,τι θέλει ο κ. Καγιούλης. Αν τα πίστευε δεν θα ήθελε να γίνει αυτό το ραντεβού. Κανένας Παπαθανασάκης και κανένας Καγιούλης, δεν μπορεί να αμαυρώσει την πορεία μας, όλα αυτά τα χρόνια στον Ηρακλή.

Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η ομάδα τα τελευταία παιχνίδια, παίζει με πορτοκαλοκόκκινες φανέλες, ενώ δεν υπήρχε πρόβλημα τα παίξουμε είτε με τις μπλε είτε με τις άσπρες».

Για το αν υπάρχει πρόθεση από τον κ. Καγιούλη να αφήσει την ομάδα, αν του δοθούν τα χρήματα: «Όχι δεν είπε κάτι τέτοιο. Θέλω να πω, πως, ότι και αν γίνει πρέπει όλοι στον Ηρακλή να είμαστε ενωμένοι για να σώσουμε την ομάδα».

Σχετικά άρθρα

Πάλεψε, αλλά είπε «αντίο» στη σεζόν με ήττα ο ΠΑΟΚ
Eπιβραβεύει τις νταμπλούχες του ΠΑΟΚ ο Σαββίδης!
Ντουμπόφ: «Θα είμαι μέλος της επόμενης ημέρας της Πάφου»
Πάει και για Γιόνσον ο Ηρακλής;
O Tζόλης για τον τελικό του Champions League και την… επόμενη ομάδα του!
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Η πίκρα του Τζαβέλλα και η… Πικράκη
Next Article Έρχεται και η 4η αλλαγή!

Τελευταία νέα

«Πριγκίπισσα» του Champions League η Παρί, το σήκωσε ξανά σε τελικό… θρίλερ!
ΔΙΕΘΝΗ
30 May, 2026
Συγκινημένος ο Μπούτσκος στο «φινάλε» της σεζόν: «Πολεμιστές κι όχι επισκέπτες»
ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
30 May, 2026
Champions League: Οι ενδεκάδες του μεγάλου τελικού
ΔΙΕΘΝΗ
30 May, 2026
Μήτρου Λονγκ: «Νιώθω ευλογημένος, θέλω τίτλο με τον Άρη»
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
30 May, 2026
Follow US